Samsung Galaxy Note 10'un 5G Modeli Olabilir

Galaxy S10'un 5G'li sürümü önümüzdeki aylarda satışa sunulacak. Aynısının Note 10'da da olabileceğine dair bir ipucu var.

5G'li bir Galaxy Note 10 olabilir!

Samsung'un yeni Galaxy S10 serisinin arasına yaz aylarında Galaxy S10 5G'nin katılacağı biliniyor. Şimdi ise Galaxy Note 10'un da 5G'li bir modelinin olacağı ortaya çıktı.

Samsung'un yayınladığı Galaxy S10 kaynak kodlarını inceleyen XDA Developers, kodlar arasında "Da Vinci" adlı bir telefonun adına rastladı. Daha önce bu kod adının Galaxy Note 10'a ait olduğu konuşulmuştu. Kodlarda geçen "davinci5G" ibaresi, telefonun 5G sürümüyle ilgili işaret veriyor.

İncelemede "luge" kod adlı gizemli bir cihaz da keşfedildi, ancak bunun ne olabileceğine dair bir tahminimiz yok. Galaxy Fold ve Galaxy S10 modelleri farklı kod adlarına sahipler, yani Luge muhtemelen başka bir telefondan bahsediyor.

Bir sızıntı, Galaxy Note 10'un dört arka kamerayla geleceğini söylemişti. Galaxy S10 5G, S10 Plus'a göre fazladan bir lensle geleceğinden Note 10'un 5G sürümünde beş arka kamera bile görebiliriz. Tabi dört arka kamera, kulağa daha mantıklı geliyor. Yine de Galaxy Note 10'un fotoğrafçılık alanında yetenekli olacağından şüphemiz yok.

Da Vinci adı sanatı da andırdığından, S Pen'le ilgili geliştirmeler bizi bekliyor olabilir. Galaxy Note 9 geçen sene Ağustos'ta piyasaya sürülmüştü. Note 10'un da bu sene yakın tarihlerde ortaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları