Samsung Galaxy S II Türkiye'de!

Samsung'un çift çekirdekli Android bombası, Türk kullanıcılarla buluştu! İşte cihazın özellikleri...

Galaxy S II Türkiye'de!

Samsung'un iddialı akıllı telefonu Galaxy S II, 1.699 TL satış fiyatı ile Türkiye pazarında, Samsung'un bütün satış kanalları aracılığıyla, geçtiğimiz hafta itibariyle kullanıcılar ile buluştu.

Akıllı telefon kullanıcılarının tüm dünyada merakla beklediği Galaxy S II, Samsung'un son dönemde geliştirdiği en güçlü ve en iddialı telefon olma özelliğini taşıyor. Güney Kore'de pazara sunulduğu ilk ayda 1 milyonu aşan satış rakamına ulaşan Galaxy S II, Avrupa pazarında da yüksek satış rakamları kaydediyor. Galaxy S II'nin Türkiye'de de büyük bir başarı yakalaması bekleniyor.

İnce ve üstün ekran deneyimi

Yalnızca 8.49 mm inceliğinde ve 116 g. ağırlığında olan Galaxy S II'de 4.3 inç (4.27 gerçek boyut) Super AMOLED Plus ekran yer alıyor. Bu ekran gelişmiş renk seçenekleri ve etkin enerji tüketimi ile öne çıkıyor. Ekranın boyutu, Samsung'un satış rekorları kıran Galaxy S modelinin ekranına oranla yüzde 14 daha büyük. Bu ekranda kristal berraklığında, canlı renklerle görüntüleme deneyimi için daha yüksek piksel altı çözünürlük özelliği yer alıyor. Kullanılan yeni organik malzemeler fotoğraf görüntülemede ve video oynatmada çok daha gerçekçi deneyim sunuyor, üstelik pil ömrünü de kısaltmıyor.

Galaxy S II'nin ön yüzünde bulunan ve görüntülü görüşme olanağı sunan 2 megapiksel kamerasının yanı sıra, arka yüzünde üstün kalite fotoğraf ve video çekimi sağlayan 8 megapiksel kamerası bulunuyor.

Her yerde hızlı bağlantı ve yüksek işlemci

Her yerde hızlı bağlantı ve yüksek işlemci
Büyütmek için üzerine tıklayın

Her yerde hızlı bağlantı ve yüksek işlemci

Galaxy S II yüksek hızı sayesinde sunduğu yüksek hızlı kablosuz bağlantı özellikleri ile kendi sınıfında en zengin kullanıcı deneyimlerinden birini sunan akıllı cep telefonu. Türünün en hızlısı 1.2 GHz çift çekirdekli uygulama işlemcisi içeren Galaxy S II, Android 2.3 Gingerbread platformunu kullanıyor. Kullanıcılar bu sayede cihazın benzersiz çoklu görev özelliklerinin faydalarından yararlanmalarına, video ve fotoğraf dosyalarını en hızlı şekilde yükleyip indirmelerine olanak sağlıyor.

Zengin uygulama içeriği

Galaxy S II, Türkiye'deki kullanıcılar için Google Android Market aracılığıyla sayısız ücretsiz uygulamaya kolayca erişim sağlıyor. Ayrıca, Social Hub ve Readers Hub ile kullanıcılar Facebook gibi sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını; dergi, kitap ve gazete koleksiyonlarını ekran üzerinden kolayca yönetebiliyor. Yakın gelecekte, kurumsal kullanıcıların ihtiyaçları düşünülerek video konferans, güvenlik uygulamaları ve sanal çalışma alanları gibi özellikleri destekleyen taşınabilirlik çözümleri de sunulacak.

Galaxy S II'nin teknik özellikleri

Galaxy S II'nin teknik özellikleri

Galaxy S II'nin teknik özellikleri

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları