Samsung Galaxy S4'ün çıkış tarihi ve fazlası!

Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S4 hakkında bilinen her şey haberimizde...

Galaxy S4 hakkında her şey!

En çok beklenen ceplerin başında gelen Samsung Galaxy S4 ile ilgili yeni raporlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu kez telefonun düşünüldüğünden daha erken, Nisan ayında piyasaya sürülebileceği söyleniyor.

Henüz Samsung'un resmi olarak açıklamadığı, ancak reddetmediği Galaxy S4 söylentiye göre artık yeni bir kod adına sahip. Buna göre Samsung, önceki kod adı olan "Project J"yi bırakarak "Altius"a geçiş yaptı.

Şimdiye kadar önümüzdeki ay yapılacak Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıtılmayacağı düşünülen Galaxy S4, gayri resmi Samsung blog'u SamMobile'ın son iddiasına göre fuarda tanıtılabilir veya Mart ayında Samsung tarafından cebe has bir etkinlikte ortaya çıkabilir.

Aynı zamanda ortaya çıkan, ancak bu kez SlashGear'dan gelen bir rapor ise Galaxy S4'ün 22 Mart'ta tanıtılacağını söylüyor.

Galaxy S4 için belirgin bir tarih ve fazlası!

Galaxy S4 için belirgin bir tarih ve fazlası!

SamMobile da Galaxy S4'ün Nisan ayında gelebileceğini söylüyor hatta daha kesin bir tarih de veriyor: Blog'a göre cihaz 15 Nisan'da tanıtılabilir.

Siteye göre Galaxy S4, iki farklı renkte gelecek ancak bunlar alışılan siyah ve beyaz renkler olmayacak. Siteye göre Samsung, Galaxy S4'ü "Midnight Rush Black" ve "Heavenly White" olarak adlandıracak.

SamMobile, S4'ün özelliklerini şimdiden sıralamaktan da çekinmiyor. Siteye göre sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemciyle gelecek cihaz, 8 çekirdekli bir Mali-T658 GPU'ya, 4.99 inç'lik Super AMOLED 1080p ekrana, 2GB belleğe, 13 megapiksellik bir arka ve 2 megapiksellik bir ön kameraya sahip olacak.

SamMobile'ın bir başka iddiası ise Galaxy S4'ün kablosuz şarj özelliğine sahip olacağı. Bu iddia geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmış, S4'ün çıkmasının birkaç hafta ardından bir "kablosuz şarj kiti"nin satışa sunulacağı söylenmişti.

Bununla birlikte şimdiye kadarki tek resmi açıklamanın, Samsung Lübnan'ın sosyal medyada yaptığı "S4 Mayıs'tan önce çıkmayacak" açıklaması olduğunu unutmamak gerekiyor.

Okuyucu Yorumları