Samsung Galaxy S6 Active sızdı!

Samsung'un en sağlam Galaxy S6'sı, yeni kareler ve teknik özellikleriyle birlikte sızdı!

İşte Galaxy S6 Active!

Samsung'un aktif yaşam koşulları için hazırladığı Active serisi çok yakında yeni üyesine kavuşmak üzere. Galaxy S6 ve S6 Edge'den sonra şimdi de S6 Active'i modelleri arasına katacak olan Samsung, bu cebinde S6'da bulunamayan pek çok özelliği sunacak. Yeni gelen bilgiler ise S6 Active'in nasıl göründüğüyle ilgili. Teknik bilgilerinin yanında telefonun iki yeni fotoğrafı daha ortaya çıktı.

Sert plastik dış kaplamasıyla dikkat çeken S6 Active, arka yüzünde yine S6'da da olduğu gibi aynı kamerayı ve kalp sensörünü taşıyor. S6'ya göre hoparlörlerin yeri farklı ve herhangi bir parmak izi okuyucu da S6 Active'de bulunmuyor.

S6 Active'in ekranı 5.1 inç boyutunda QHD Super AMOLED+ panelden oluşuyor. Exynos 7420 işlemciyle gelecek olan telefon, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama biriminin sahibi. 73.6 en, 146.9 boy ve 8.8 mm kalınlık ölçülerinde olan S6 Active, S6'daki bataryayı da genişleterek tam 3500 mAh kapasitesinde bir batarya getiriyor. Telefonun kameraları ise aynı, arka yüzde 16 MP, öndeyse 5 MP.

S6 Active, zorlu koşullar için geliştirildiği için MIL-STD-810G sertifikasının sahibi. Böylece toza – kuma, neme – yağışa, darbelere - titreşimlere ve hatta solar radyosyana dahi korumalı olan telefonun, önümüzdeki haftalarda Samsung tarafından resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları