Samsung Galaxy S7 için 3 farklı model!

Samsung'un sıradaki amiral gemisi Galaxy S7, görünüşe göre sadece 2 farklı modelle yetinmeyecek!

Galaxy S7'lere "zam geldi"

Samsung'un yeni amirali Galaxy S7 hakkında sızıntılar sürüyor; amiralin detayları netleştirkçe heyecan da doğru orantılı olarak artıyor. Teknik kapasitesinin yanında tasarım olarak da artık Galaxy S6 ile doygunluk noktasına erişen seri, varisle birlikte daha farklı bir yöne doğru ilerleyebilir. Çok sık konuşulan konu, yeni Galaxy S'lerin hem Exynos hem Qualcomm işlemci seçenekleriyle gelecek olduğu. Ama görünüşe göre Galaxy S7, bu ikiliye bir yenisini daha ekleyecek.

Daha önce Exynos 7422 yonga setini kullanan modelin yanında bir de Qualcomm Snapdragon 820'li modelin olacağı söylenen Galaxy S7, ayrıca farklı bir işlemci seçeneği daha sunacak. Samsung'un M1 kod adını kullanan Exynos 8890 yonga setli bir işlemciyi de Galaxy S7'lerde kullanacağı iddia ediliyor. Buna göre Samsung, her işlemcili modeli farklı bölgelerde satışa sunacak. Bunlardan Snapdragon 820'li Galaxy S7, Çin ve ABD pazarında satışa sunulacakken, nispeten eskiyen Exynos 7422 işlemcli Galaxy S7, Hindistan'da bulunacak. Exynos 8890'lu Galaxy S7 ise Kore, Japonya ve Avrupa pazarında satışa sunulacak.

Exynos 8890'lu modelin Avrupa'da satışa sunulmasıyla birlikte, ülkemizde de bu modeli göreceğiz. Elbette bunlar henüz doğrulanmış bilgiler değil, sadece iddia. Doğru olup olmadığını bekleyip göreceğiz.

Okuyucu Yorumları