Samsung Galaxy S7 ile geri dönüyorlar!

Galaxy S7, Samsung'un Galaxy S6 ile "unuttuğu" iki önemli özelliği geri getirebilir!

Galaxy S7 ile geri dönüyorlar

Samsung'un gelecek amirali olacak olan Galaxy S7 ve "kavisli" yol arkadaşı Galaxy S7 edge için önemli iddialar gelmeye devam ediyor. Son bilgiye göre Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'le birlikte iki "unutulan" özelliğini geri getirecek.

İddialara göre Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge modellerinde, microSD kart slotu ile IP67 su geçirmezlik özelliğini geri getiriyor. Bu iki özelliğin yokluğu Galaxy S6'da kullanıcılar tarafından fazlasıyla hissedilmiş, Samsung bu konuda eleştirilere maruz kalmıştı. Anlaşılan baskılar sonuç verdi ve hem microSD kart desteği, hem su geçirmezlik özelliği yeni telefonlara eklenecek. Elbette bu haber, henüz Samsung tarafından onaylanmış değil.

Gelen bir diğer iddia ise, yeni amiralde daha geniş bir batarya göreceğimiz ve ek olarak kamera noktasında da birtakım güncellemeler olacağı yönünde. S7'de 12 MP'lik bir kamera görebiliriz. Bu her ne kadar megapiksel olarak bir kayıp yaşatacak gibi görünse de, yeni kameranın daha gelişmiş bir düşük ışık performansı sunması beklenenler arasında.

Elbette lansman tarihine kadar daha pek çok kez her iki S7 modeli için de sızıntılar ve farklı iddialar gelecektir. Fakat tanıtıma da çok kalmadı. Samsung, muhtemelen Galaxy S7 ve S7 edge modellerini şubat ayında Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacak.

Okuyucu Yorumları