Samsung Galaxy S7'ye büyük onur!

Galaxy S7'yi "en iyisi" ilan edenler listesine, şimdi bir yenisi daha eklendi!

Galaxy S7'ye bir onur daha!

Samsung, geçen sene Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modelleri ile büyük ses getirmiş, ancak aynı ölçüde, bu modellerinde microSD kart desteği ile suya karşı dayanıklılığı es geçtiği için eleştirilmişti. Yeni amiral gemilerinde bu iki özelliğe de yer veren Samsung, Galaxy S7 ile akıllı telefonlarda yeni bir kilometre taşına imza atmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde kamera konusunda güvenilir testleriyle bilinen DxOMark test sonuçlarından lider ayrılan Galaxy S7, bu kez de Consumer Reports'tan övgüler almayı başardı. 80 yıldır yayın hayatını sürdüren Amerika'nın aylık dergisi olan Consumer Reports, dünya çapında 7.3 milyon abonesiyle oldukça saygıdeğer bir konumda bulunuyor. Consumer Reports, Galaxy S7 için hazırladığı inceleme neticesinde, bu telefonu yalnızca Samsung'un şu ana kadar ürettiği en başarılı telefon modeli değil, dünyanın en başarılı akıllı telefonu olarak nitelendiriyor.

Bizim de incelememiz sırasında gerek çalışma temposu, gerek kamera performansı, gerekse tasarım ve pil ömrü tüketimiyle fazlasıyla beğendiğimiz Galaxy S7, Consumer Reports'un Kıdemli Editörü tarafından kaleme alınan yazıda da açıkça belirtilen ifadeye göre, şu an dünyanın en iyisi.

Okuyucu Yorumları