Samsung Galaxy S8 de modaya uyacak!

Samsung'un sıradaki amiral gemisi Galaxy S8, gelen yeni bilgilere göre son dönemin üst seviye telefonları ile aynı yolu izleyecek!

Galaxy S8 de modaya uyacak!

Samsung'un Galaxy Note 7 felaketlerinden sonraki en büyük umudu ve bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8'e dair bir süredir ortalıkta dolaşan söylentiler cihazın çift kamera düzenlemesiyle geleceği yönündeydi. Galaxy S8'in çok büyük donanım değişikliklerine gebe olduğunu öne süren Güney Kore menşeili bir rapor da yine bu çift kamera geliştirmesinden bahsetmişti.

Samsung tarafından Güney Kore'de dosyalanan iki yeni marka tescili; "LightUp Camera" ve "Light+Camera" da tam da bu doğrultuda Galaxy S8'in bir şekilde çift kamera düzenlemesine sahip olacağına işaret ediyor.

Her iki özelliğe dair yapılan marka tescilindeki açıklamada şu ifadelere yer veriliyor: "Camera Sensor'ü dijital görsellerdeki ve düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğraflardaki parlaklığı ve netliği zenginleştirmek için kullanılıyor". Bu ifade elbette temelde, bir çift kamera düzenlemesinde ikincil kameranın yaptığı bir işlem. Söylentiler ayrıca Galaxy S8'deki olası çift kamera düzenlemesinin 16 MP'lik ve 8 MP'lik iki sensöre sahip olacağı yönünde. Bu sensörlerin düşük ışıktaki performansta fark edilen belirli geliştirmelerle birlikte daha iyi bir fotoğraf deneyimi sağlayacağı tahmin ediliyor.

Galaxy S8'in beklenenden daha erken geleceğine dair söylentilerin asılsız çıktığını ve cihazın yine beklendiği gibi Şubat 2017'deki MWC 2017'de tanıtılacağını da hatırlatalım.

Okuyucu Yorumları