Samsung, Galaxy S8 için sıkı çalışıyor!

Samsung, çok önem verdiği bir sonraki amiral gemisinin sabit yazılımını üretmeye başladı bile...

Samsung, Galaxy S8 için sıkı çalışıyor!

Samsung, son aylarda yaşadığı imaj kaybını düzeltmek için en büyük şansı olan bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8 için şimdiden hummalı çalışmalara başladı. SamMobile'da yer alan yeni bir rapora göre firma şimdiden oldukça önem verdiği bu cihazın sabit yazılımı üzerinde çalışmaya başladı.

Firmanın her açıdan yaşadığı kayıpları telafi etmek ve yeniden tam anlamıyla güven duyulan bir marka olmak için kullanıcıları Galaxy S8'deki geliştirmelerle adeta baştan çıkarmayı hedeflediğini şimdiden tahmin etmek zor değil.

Söz konusu raporda Galaxy S8'e ait yazılımın aralarında Çin, Güney Kore, Birleşik Krallık, ABD, İtalya, Almanya, Fransa ve Polonya'nın da bulunduğu birçok ülkede kullanım için geliştirilmeye başlandığı belirtiliyor. Ayrıca yakın bir gelecekte diğer birçok ülke için de yazılımın geliştirileceği ifade ediliyor.

Samsung'un bir sürpriz yaparak Galaxy S8'in piyasaya sürüleceği tarihi normalden daha erkene alacağı yönündeki beklentilerin de gerçeğe dönüşmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Zira cihaz standart takvime uygun biçimde MWC 2017 etkinliğinde tanıtılacak.

Okuyucu Yorumları