Samsung Galaxy S9'dan İyi Haber Geldi

Samsung'un Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus ile yüzleri gülüyor. Zira ortaya çıkan bu haber, Güney Koreli şirket için işlerin yolunda gittiğini gösteriyor.

Galaxy S9'dan güzel haber

Galaxy S9 ve Galayx S9 Plus akıllı telefonları, selef modellere kıyasla minör değişiklikler getiriyor. Yeni Galaxy amiral gemisi akıllı telefonlar, geçtiğimiz yılın amiralleri olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ile aynı tasarım dilini kullanıyor, ancak iç yüzeyinde bir takım değişiklikler barındırıyor. Bu telefonlarında kamerada birtakım yeniliklerde bulunan Samsung, Galaxy S serisini bu modellerle stereo hoparlörlere kavuşturmuş, AR Emoji gibi yeniliklerle süslemişti. Peki, bu değişiklikler kullanıcılar tarafından sevildi mi? Görünüşe göre öyle...

Samsung Galaxy S9'dan İyi Haber Geldi

Galayx S9 lansmanında konuşan Samsung Mobil Bölüm CEO'su Dj Koh, Galaxy S9'un satışlarında Galaxy S8'den daha iyi performans göreceklerine olan inancını paylaşmıştı. Her ne kadar Samsung'dan şu ana kadar resmi bir açıklama gelmiş olmasa da, farklı kaynaklardan erken gelen raporlara göre Dj Koh, bu konuda haklı çıktı. Zira Galaxy S9 ve Galayx S9+, ilk ayda 8 milyon adet satılmış.

Bir analiz şirketi olan Canalys tarafından paylaşılan bilgilere göre Samsung, ilk 4 hafta içinde 8 milyon adet Galaxy S9 ve Galaxy S9+ sevkiyatında bulunmuş. Bu değerleri önceki selef modellerle de kıyaslayan Canalys, S9 ve S9+'ın satış oranlarıyla S8 ve S8+'ı yakaladığını söylerken, 2016 yılında piyasaya sürülen Galayx S7 ve Galayx S7 Edge'in 9 milyonluk ilk ay satış başarısının biraz gerisinde kaldığını da gösteriyor.

Okuyucu Yorumları