Samsung Galaxy serisinin 5. nesil mucizesi

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkileyen Samsung Galaxy S5'i yakından tanımaya ne dersiniz?

Galaxy S5'i yakından tanıyın!

Samsung, Galaxy S serisinin tüm dünyada ve Türkiye'de merakla beklenen 5. Nesil telefonunu piyasaya sundu. Bu Galaxy mucizesine herkesten önce sahip olmak isteyen milyonlar, ön sipariş verdiler bile!

Tüm dünyanın gözlerini diktiği Samsung Galaxy S5 İspanya'nın Barselona kentinde başlayan 2014 Kablosuz Teknoloji Fuarı'na da damgasını vurdu. Birçok ürünüyle fuarda boy gösteren Samsung'un en çok ilgi çeken ürünü yeni Galaxy S5 oldu. Dünyadaki etkisinin Türkiye'de çok yankılı olacağı kesin.

Yeni Galaxy S5'te 8 çekirdekli bir işlemci, 16 MP kamera, tam 2 adet flaş, parmak izi okuyucu, kalp hızı ölçer gibi özellikler bulunuyor. 5.1 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekranıyla neredeyse bir tablet PC rahatlığında!

Detaylar ve daha fazlası için gelin, Samsung Galaxy S5'in teknik özelliklerine yakından bakalım!

Hızlı otomatik odaklama

16 MP kameraya sahip Galaxy S5, hızlı otomatik odaklama yapabiliyor. Yani harekete devam! Aksiyon ne zaman gerçekleşiyorsa, anında telefonda! Dolayısıyla hiçbir önemli anın kaçırılamayacağı aşikâr. Titrek ve bulanık çıkan, aksiyonu yansıtamadığınız fotoğraf kareleri de bu telefonla tarihteki yerini alacak.

Ürünü satın almak için http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s5 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HDR zengin tonlar ve fazlası!

HDR zengin tonlar ve fazlası!

HDR zengin tonlar

HDR zengin tonlar sayesinde fotoğraflar daha canlı ve renkli olacak! Fotoğraf veya video çekerken, karşıdan gelen güçlü ışık yüzünden fotoğraflar ve videolar karanlık çıkar. İşte bu noktada devreye Galaxy S5'in HDR özelliği giriyor. Çekim yaparken, doğal ışığın ve renklerin hem canlı hem de net olarak nasıl değiştiğine inanamayacaksınız.

Kalp atış hızı sensörü

Ar-Ge çalışmaları sırasında da sağlıklı yaşam trendini hatrı sayılır derecede hesapta bulunduran Samsung, Galaxy S5'i doğaya ve sağlıklı yaşama uyum sağlayabilecek şekilde tasarladı. Telefonun arkasındaki kalp atış hızı sensörü sayesinde, kalp atış hızı doğrudan telefondan ölçülebiliyor. Hemen belirtmekte fayda var; bu ölçümü doğrudan sağlayan ilk akıllı telefon Galaxy S5!

En hızlı ağ deneyimi

Tek bir objektifle sınırsız olasılık var! Download Booster teknolojisi sayesinde, benzersiz bir ağ deneyimi sunmak için LTE ve Wi-Fi bağlantıları aynı anda kullanılabiliyor. Yani uzun lafın kısası; yaklaşık %80~90 ekstra ağ hızından faydalanmak mümkün!

Toza ve suya dayanıklı

Samsung Galaxy S5'in doğaya ve rahat kullanıma son derece uygun olduğundan bahsetmiştik. IP67 sertifikasına sahip olan Galaxy S5; tere, yağmura, sıvılara, kuma ve toza dayanıklı olduğundan her türlü aktiviteye karşı hazırlıklı ve tam korumalı!

Mavi, siyah, beyaz ve altın renk seçenekleriyle piyasaya sunulan bu akıllı telefonun arka yüzeyi de fazlasıyla ergonomik. Yeni Samsung Galaxy S5, 5.1 inç büyüklüğünde Full HD Super AMOLED ekrana sahip. 2800 mAh bir batarya ile çalışıyor; yani yaklaşık 1 saat içinde tamamen şarj olabiliyor, kullanıcılarına daha uzun konuşma süresi sunuyor. Gerek yazılım gerekse donanım özelliklerine göre Samsung S5, bu yılın en gözde telefonu olma yönündeki iddiaları destekler nitelikte. Satın almak için http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s5 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.