Samsung Galaxy Tab Active tanıtıldı!

Samsung, "dünyanın en ince sağlam tabletini" IFA 2014'te resmi olarak duyurdu! İşte Tab Active...

Samsung: Bir de tablet geldi!

Samsung, yeni telefonlarından ve giyilebilir teknolojilerinden sonra şimdi de yeni bir tablet tanıttı. İş kullanıcılarını hedefleyen Samsung Galaxy Tab Active, inceliği ve sağlamlığıyla öne çıkıyor.

Dünyanın en ince "sağlam" tableti olarak tanıtılan Samsung Galaxy Tab Active, su ve toza karşı dayanıklı olduğu kadar, darbelere de direnç gösterebiliyor. Tabletin dışındaki anti-şok kılıf, 1.2 metre yükseklikten düşmeleri kaldırabiliyor. Tabletle beraber gelen C-Pen, onu eldivenle kullanmayı mümkün hale getiriyor.

Samsung, bu tabletle dışarıda çalışanlara yönelik bir cihaz ürettiğini açıkça belli ediyor. Ancak tabletiyle dolaşmayı seven aktif kullanıcılar da Tab Active'i çekici bulabilirler.

Samsung'a göre cihaz, 4.450mAh kapasiteli piliyle tek şarjda 10 saat kullanılabiliyor. Tabletin pili çıkartılabiliyor ve değiştirilebiliyor. Tabletin donanımına bakarsak Samsung Galaxy Tab Active'in 1.2GHz dört çekirdekli işlemci, 8 inç WXGA (1280 x 800) ekran, 1.5GB LPDDR3 RAM ve 16GB dahili depolama alanıyla geldiğini görüyoruz. Depolama alanını microSD yoluyla 64GB daha genişletmek mümkün oluyor.

Samsung Galaxy Tab Active'in çıkış tarihi ve fiyatı, yakında duyurulacak.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Okuyucu Yorumları