Samsung Galaxy Watch 5 Pro'nun özellikleri, neredeyse tamamen sızdı

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi akıllı saati Galaxy Watch 5 Pro, yeni bir sızıntıya göre canavar gibi özelliklerle gelecek.

Galaxy Watch 5 Pro'nun özellikleri sızdı

Birkaç ay önce Samsung’un bu yıl Galaxy Watch 5 Pro’yu piyasaya süreceğini duymuştuk. Şirket, 2022 yılında akıllı saat serisini baştan tanımlamayı planlıyor. Özellikle Pro modeli, Galaxy Watch serisi için şimdiye kadarki en önemli değişikliklerin başında gelecekken, özellikleriyle “canavar” şeklinde nitelendirilecek gibi görünüyor.

Galaxy Watch 5 Pro’nun sızan yeni özelliklerine göre Watch 5 Pro, titanyum gövdeye sahip olacak ve yalnızca 45 mm boyutunda satışa sunulacak. Yani büyük saatleri sevmiyorsanız, Galaxy Watch 5 Pro’nun pek de sizin kaleminiz olacağını sanmıyoruz. Saatin ekranı 1.36 inç boyutunda olacakken, çözünürlük ise 450x450 piksel şeklinde olacak. Panel olarak ise AMOLED’in tercih edileceği saatin ekranı safir cam malzeme içerecek.

Exynos W920 yonga setinden güç alması beklenen saatin pil süresi de oldukça uzun olacak. 590 mAh kapasiteli bir batarya içerecek olan saatin 80 saaate kadar pil ömrü sunması bekleniyor. Bu bir önceki modele göre önemli bir gelişme.

Galaxy Watch 5 Pro’da ayrıca 16 GB dahili depolama alanı da yer alacak. Böylece saate pek çok uygulamayı depolayabileceksiniz. Peki, Galaxy Watch 5 Pro’nun fiyatı ne kadar olacak?

Bu konuda şu an için net bir bilgi yok. Yurt dışı fiyatı belli olmadığı gibi, Türkiye fiyatını kestirmek de güç. Ancak ucuz bir seçenek olmayacağı kesin.