Samsung Galaxy Z Flip Tanıtıldı. İşte Fiyatı ve Tüm Özellikleri

Samsung, merakla beklenen yeni katlanan telefonu Samsung Galaxy Z Flip'i tanıttı! Peki, Galaxy Z Flip nasıl bir telefon? İşte Galaxy Z Flip'in fiyatı, sunduğu yenilikler, özelikleri ve daha fazlası

Galaxy Z Flip tanıtıldı

Samsung, ikinci katlanan telefonu Galaxy Z Flip'i bugünkü Unpacked 2020 etkinliğinde tanıttı. Samsung Galaxy Z'nin özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? Soruları da bu akşam yanıt buldu. İşte Samsung Galaxy Z'nin tüm özellikleri:

Galaxy Z Flip ile Katlanan Telefonlarda Yeni Dönem

Galaxy Z Flip, sızıntıların da bize gösterdiği gibi yukarıdan aşağıya doğru katlanıyor. Bu katlanma açısıyla telefon, bir süre öncesinin kapaklı telefonlarını hatırlatıyor. Açıldığında ekran boyutu 6,7 inçe ulaşan cihaz, katlanmış durumdayken bildirimleri ve saati üzerindeki küçük ekranla size gösteriyor.

Detaylı Galaxy Z Flip Ön İncelememiz için tıklayın...

Samsung'un iddiasına göre Galaxy Z Flip, 200.000 kez açılıp kapanmaya dayanabiliyor. Firma burada katlanabilen camın ek bir dayanıklılık sunduğunu söylüyor. Menteşenin bir özelliği olan "flex modu", telefon "L" şeklinde masada otururken ekranın üst yarısında video izlemenize olanak tanıyor. Cihazın toz ve parçacıkları menteşenin dışında tutmaya yönelik bir sistemi de bulunuyor. Galaxy Fold'un bu konuda sorun yaşadığı ve hasar görebildiği biliniyordu.

Samsung Galaxy Z Flip Tanıtıldı. İşte Fiyatı ve Tüm Özellikleri

Yeni Galaxy Z Flip'in ne kadar dayanıklı olduğunu testler gösterecek, ancak telefonun 1.380 dolarlık fiyatı, 2.000 dolarlık Galaxy Fold'dan çok daha uygun.

Galaxy Z Flip'in Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

En çok merak edilenler arasında olan Galaxy Z Flip'in fiyatı da bugün belli oldu. Cihazın 13.999 TL fiyat etiketiyle satışa sunacağı açıklandı.

Okuyucu Yorumları