Samsung Gear Fit 2, sürpriziyle sızdı!

Samsung'un yeni akıllı bilekliği Gear Fit 2, yanında bir sürprizle beraber sızdı!

Samsung Gear Fit 2 göründü!

Samsung'dan yeni sızıntılar var. Gelen bilgilere göre, daha önce 2014 yılında tanıştığımız akıllı bilekliği Gear Fit'in halef modeli çok yakında karşımızda olabilir. Zira ortaya çıkan sızıntılarda Gear Fit 2 fotoğraflarla gözüktü. Yalnız o da değil, Gear Fit 2'nin yanında Gear IconX adında kablosuz kulaklıklar da gelecek.

Selef modele göre daha ergonomik olarak görünen Gear Fit 2, ayrıca eskisine nazaran daha kavisli bir ekranla geliyor. Böylece tasarım itibariyle bileğe daha iyi uyum sağlayacak olan Gear Fit 2'nin teknik detayları ise henüz bilinmiyor.


Fotoğraflara yakalanan bir diğer Samsung ürünü ise, büyük heyecan uyandıracağını düşündüğümüz Gear IconX. Kablosuz yapıda olmasıyla hem ergonomi hem kullanım açısında olduğu kadar estetik anlamda da kullanıcılar tarafından beğenilecek gibi görünen Gear IconX, kulak içi kulaklık yapısına karşın müziği Bluetooth üzerinden taşıyabiliyor.

4 GB depolama kapasitesine sahip olacağı bilinen cihaz, böylece müzik depolayabileceğiniz ve tek başına da çalışabilecek bir cihaz olabilecek. Gear IconX'le ilgili bilinenler arasında, Samsung'un Gear Circle kulaklığında da olduğu gibi dokunmatik kontrollere sahip olacağı yer alıyor.

Okuyucu Yorumları