Samsung geliştiricelere Galaxy Tab dağıtıyor!

Samsung, Google'ın I/O Konferansı'na katılan içerik geliştiricilere en son tabletini sunuyor...

Binlerce tablet dağıtıyor

Dijital medya ve mobil teknolojileri şirketi Samsung Electronics, Google'ın Moscone Center, San Francisco, ABD'de düzenlediği inovasyon konulu I/O (Innovation in the Open) Konferansı'na katılan içerik geliştiricilerine 5.500 adet GALAXY Tab 10.1 vereceğini açıkladı.

Google'ın dördüncüsünü düzenlediği I/O Konferansı, dünya genelinde 5.000'in üzerinde katılımcıyla mobil ve web geliştiricileri için dünyanın en büyük konferansı... Samsung bu yılki I/O Konferansı'nın katılımcılarına, Android işletim sisteminin en son sürümü olan Honeycomb için yeni ve heyecanlı uygulamalar yaratabilecekleri, üzerinde Android logosunun işlendiği özel sürüm GALAXY Tab 10.1 veriyor.

Samsung Electronics Global Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı Wonpyo Hong, "Samsung, son teknolojiye ve güçlü performansa sahip GALAXY Tab cihazlarıyla Android tablet pazarında liderliğini kanıtlamış bir şirket. GALAXY Tab 10.1'in gelişmiş yetkinliklerini gösterecek, etkileyici ve arzu edilen uygulamaların yaratılmasında içerik geliştiricilere güveniyoruz ve bu cihazların sahip olduğu kapasitenin buna yardımcı olacağına inanıyoruz" dedi.

GALAXY Tab 10.1, Samsung'un hızla büyüyen tablet cihazları portföyündeki son ürünü. 10.1 inç ekrana, çift çekirdekli işlemciye ve sadece 8.6 mm kalınlığa sahip olan GALAXY Tab 10.1, multimedya yeteneklerini, bir Samsung tabletten beklenen bütün üstün taşınabilirlik ve performans özellikleriyle birleştiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları