Samsung hedef büyütüyor!.. Pazar büyümesini sürdür

Samsung'un CE grubu yeni ürünleri Kont Bilişim tarafından Antalya'da düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı.

Samsung hedef büyütüyor!.. Pazar büyümesini sürdür

Türkiye çapındaki Samsung Fotoğraf Kanalı bayilerinin ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı toplantıda Samsung ailesinin yeni ürünleri ve gelecek stratejileri açıklandı.

Fotoğraf Kanalını Geliştirme Projesi kapsamında özellikle Anadolu’da yıl sonuna kadar en az 150 bayiyi bünyesine katmayı hedefleyen Kont Bilişim , bu projedeki ilk adımını atmış oldu. Zincir mağazalar kanalındaki başarısını Fotoğraf Bayileri kanalında da sürdürmeyi hedefleyen Kont Bilişim, bu projede bayilere finans ve reklam desteği vereceğini açıkladı.

Samsung Kore EMEA Bölge Satış Müdürü William Jeong ve Samsung Türkiye Ofisi Genel Müdürü Duke Park 2006 hedeflerinin pazar payını artırarak 1. sırada yer almak olduğunu açıkladılar.

2004 yılında distribütörlüğünü üstlendiği Samsung ürünlerini en iyi şekilde taşıyıp satış grafiğini her geçen gün artırarak 6.sıraya yükselen (IDC ) Kont Bilişim, 2006’da ilk sırada yer almayı hedefliyor.

Kont Bilişim Genel Müdürü Okay Nasır’ın Kont Bilişim’in yapısını,hedeflerini ve sektördeki gelişmeleri değerlendirdiği toplantıda, Samsung EMEA Bölge Satış Müdürü William Jeong başarılarından dolayı Kont Bilişim adına Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kont’a plaket verdi.

Sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un yaptığı basın toplantısı, Antalya Palm Beach Otel'de gerçekleşti, Moda Fotoğrafçısı Zeynel Abidin’in Samsung'un ilk kez çıkardığı objektifi değişebilen profesyonel kategorideki yeni D-SLR modeli GX-1S manken ile gerçekleştirdiği fotoğraf gösterisi LCD ekrandan izlendi ve toplantıya renk kattı.

4 gün süren toplantı rafting aktivitesi ve havai fişek gösterisi eşliğinde gala yemeği ile sona erdi.

Okuyucu Yorumları