Samsung, Hindistan'da işi şansa bırakmıyor

Samsung, dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu pazarında işini şansa bırakmak istemiyor!

Samsung'un gözü bu ülkede!

Yıl biterken teknoloji devlerinin finansal sonuçları da gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde cep telefonu pazarında global bir düşüş yaşandığı, ancak buna karşın Samsung'un liderliğini koruduğu sonucundan sonra, Samsung'un bu defa da Hindistan pazarı için yeni hamleleri konuşuluyor. Hindistan, şu anda dünyanın en büyük üçüncü mobil telefon pazarı olarak kabul ediliyor. Ancak ülkedeki gelir düzeyinin düşük kalması, üreticileri düşük seviye cep telefonları üretmeye itiyor.

Güney Koreli şirket, üçüncü çeyrek sonucuna göre Hindistan pazarında yüzde 23.2'lik bir pay alırken, bu rakam ikinci çeyrekte yüzde 25.5 seviyesindeydi. O nedenle az da olsa bir düşüş söz konusu. Samsung'a en yakın rakibi ise Micromax.

Elbette Samsung, dünya devlerinin gözünün olduğu Hindistan pazardaki başarısını yılın son çeyreğinde arttırma konusunda işini şansa bırakmıyor. Son çeyrek sonuçlarını etkilemesi için iki yeni cep telefonunu daha geçtiğimiz ay duyurmuştu. Samsung, Galaxy On5 ve Galaxy On7 olarak anılan bu ceplerinin istatistiklere olumlu ölçüde yansımasına kesin gözüyle bakılıyor...

Okuyucu Yorumları