Samsung i900 Omnia, CEBIT'te

Samsung, i900 Omnia'sıyla CeBIT'teki 7. Salon 318 No'lu Telpa standında yerini alacak.

i900 Omnia sizi bekliyor!

Tüm dünyada büyük ilgi gören ve Türkiye pazarına sadece Telpa güvencesi ile sunulan Samsung i900 Omnia, daha yakından tanımak isteyenler için CeBIT'teki 7. Salon 318 No'lu Telpa standında yerini alacak.

Samsung i900 Omnia, 5MP kamerası ile yüz tanıma ve gülümseme yakalama gibi özellikler sunarken profesyonel fotoğraf makinası işlevlerini yerine getiriyor.

Benzersiz özelliklere sahip Samsung i900 Omnia'nın Divx medya oynatıcısı ile film izleyebilirsiniz. Kutudan çıkan TV-out kablosuyla dilerseniz filmleri televizyon üzerinde de izlemeniz mümkün...

Windows Mobile 6.1 işletim sistemi sayesinde i900'de Outlook, Word, Excel, PowerPoint gibi alıştığınız tüm Microsoft Office uygulamalarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Push e-mail özelliği ile, tüm e-mail'leriniz gönderildiği anda i900'e geliyor. Takvim, Adres defteri, vb. bilgiler bilgisayarınızda güncellendiğinde aynı anda i900'de olabilir.

Opera web tarayıcılı i900

Opera web tarayıcılı i900

i900 paketinde navigasyon kiti de bulunuyor. Kapıdan kapıya adres tarifi yapan Route66 yazılımı ile ve dahili GPS ile, bağlantı ücreti için 1 kuruş bile ödemeden, faydalanabiliyorsunuz.

Samsung patentli Touchwiz kullanıcı arayüzü sezgisel şekilde çalışıyor; parmak hareketlerinizle sürükleme, çekme, kopyalama yapabiliyor.

Opera internet tarayıcısı ve geniş ekranı ile bilgisayarınızdaki internet keyfini i900'de de yaşayacaksınız.

16GB dahili belleği bulunan i900'de ayrıca artırılabilir hafıza da mevcut; dilediğiniz hafıza kartını takarak ilave bellek kullanabilirsiniz.

Radyo keyfinden vazgeçemeyenler için i900'de steryo FM radyo da mevcut.

Bunun dışında 3G, Wifi, gibi daha pekçok özellikle i900 bir telefondan çok daha fazlası...

i900, sadece Telpa bayilerinde satılıyor. Tüketici peşin fiyatı 999YTL.

Okuyucu Yorumları