Samsung, iki yeni telefonun haberini verdi!

Cep devi Samsung, bu özellikleriyle öne çıkan iki cebin çok yakında geleceğinin haberini verdi!

Yeni Samsung'lar geliyor!

Samsung, geçtiğimiz çeyrekte yaşadığı düşük performansın ardından, kullanıcılarını etkilemek adına iki üst seviye akıllı telefonu markete sürme kararı aldı.

Samsung'un kıdemli başkan yardımcılarından Hyun-Joon Kim, ürünlerin yenilikçi olacaklarını ve büyük ekranlara sahip olacağını duyurdu. Analistlerle yapılan bir konferans görüşmesinde, ikinci telefonun "yeni malzemeler ve yeni ekranlar içeren çok çekici bir yeni model" olacağını söyledi. Ayrıca, bu iki üst seviye telefonun yanı sıra, daha düşük bütçeli telefonlar da rakip firmalarla yarışmak adına markete giriş yapacaklar.

Verilen az miktardaki detaya göre, yeni ürünlerin Galaxy Note serisine ait olacağını söylemek mümkün gibi gözüküyor. Ayrıca, ürünlerin en azından birinde, firma tarafında geçmişte de ima edildiği şekilde, esnek ekran teknolojisinin kullanılacağı ihtimali bulunuyor.

CNET'in söylediğine göre, Samsung aynı zamanda giyilebilir teknoloji serisini de genişletmeyi hedefliyor. Var olan Gear serilerinin yanında daha fazla ürün seçeneği sunacak olan firma, böylelikle Apple'ın uzun zamandır beklenen ve bu yılın sonlarında piyasa çıkacağı düşünülen iWatch ürününün yaratacağı etkiyi de azaltmayı ümit ediyor gibi gözüküyor.

Samsung, bu açıklamayı, Nisan ve Haziran aylarında yaşadığı %25'lik gelir düşüşünün ardından yaptı. Firmanın gelirindeki bu düşüşün en büyük sebeplerinden biri ise, S5 Galaxy telefonlarına gösterilen ilginin, geçen yıla göre daha düşük olmasıydı. Analistlerin söylediğine göre, Samsung'un bayrak taşıyıcısı konumundaki telefon, marketing bütçesine rağmen, markete ulaştığı ay içerisinde iPhone 5S'e göre daha az satış yaptı...

Okuyucu Yorumları