Samsung kullananlara güncelleme müjdesi!

Samsung'un bu ceplerinden birine sahipseniz, güncelleme için kara kara düşünmenize gerek kalmadı!

Samsung kullananlara müjde!

Yeni jenerasyon Windows telefon sahibi olamamış olanlar, hali hazırda kullandıkları Windows Phone 7.5'in yerine gelecek 7.8 güncellemesi için sonunda bekledikleri güncellemeye kavuşuyorlar!

Windows Phone 7.8 güncellemesi, Microsoft'tan gelen resmi açıklamaya göre 2013'ün ilk haftalarında kullanıcılarıyla buluşacak. İlk kez Haziran ayında, San Francisco'da yapılan WP8 tanıtımında bahsi geçen güncelleme, ne yazık ki bazı cihazlar tarafından desteklenmeyecek. Geçtiğimiz ay, LG yaptığı bir açıklama ile Optimus 7 modelinin herhangi bir güncellemeye ev sahipliği yapmayacağını dile getirmişti. Sektörden çekilen Dell ve Venue Pro da bu yeni güncellemeyi pas geçecekler.

Samsung ise, Windows Phone 7.5 sahipleri için 7.8 güncellemesi hakkında daha cömert davranacağını açıkladı. Samsung, Windows Phone 7.5 sahiplerinin beklemesi gereken süre hakkında henüz herhangi bir şekilde tarih belirtmese de, şu an 7.5'e sahip tüm modellerinin 7.8 güncellemesini alacağı müjdesini verdi. Yani eğer Windows Phone 7.5'li bir telefona sahipseniz, artık 7.8 güncellemesini alabilecek miyim diye düşünmenize gerek yok...

Okuyucu Yorumları