Samsung, Milk Video hizmetini "öldürüyor!"

Samsung, sadece 1 yıl önce başlattığı bu internet hizmetini "öldürmeye" hazırlanıyor!

Samsung "onu" da öldürüyor!

Milk Music yayın hizmetini sunmasının üzerinden neredeyse bir yıl geçtikten sonra Samsung, geçtiğimiz yıl Milk Video adlı yeni bir hizmeti sunarak Milk'in varlığını video alanına da genişletmişti. YouTube ve Vevo gibi popüler kaynaklardan içerik çeken hizmet, kullanıcıların en yaygın videoları bulmalarını kolaylaştırıyordu. Ayrıca Vanity Fair, Vice, Funny or Die, Cracked, College Humor gibi ortaklıklar kuran Samsung, daha fazla içerik de sunmaktaydı.

Bu uygulama başlangıçta sadece seçili bazı telefonlar için erişilebilir konumdaydı ve şirket, daha sonra üst seviye telefonlarında bu uygulamayı yüklü halde sunmaya başlamıştı. Şimdi ise firma, bu Kasım ayında Milk Video'yu durduracağını duyurdu.

Firma bu kararın arkasındaki sebebi tam olarak açıklamış değil. Google Play Store'da yazdığı üzerine üst seviye eğlence hizmetleri sunmaya adanmış olmasına rağmen Samsung Milk Video uygulaması için desteğin 20 Kasım 2015 tarihinde sonlandırılmasına karar verilmiş durumda. Ayrıca Milk Video uygulaması kullanıcıları, gelecek olan bir yazılım güncellemesi ile beraber uygulamanın telefonlarından otomatik olarak kaldırılabileceği konusunda da uyarıldı...

Okuyucu Yorumları