Samsung Onyx LED Odeon Sambil'e Kuruldu

Samsung'un sinemalarda devrim getireceğini öne sürdüğü Onyx LED ekranlar, dünya çapında yayılım göstermeye devam ediyor!

Onyx LED yayılmaya devam ediyor!

Samsung, ilk Onyx LED sinema ekranını Leganés, Madrid'de bulunan Odeon Sambil sinema salonuna kurdu. Odeon Sambil aynı zamanda İspanya'daki ilk Dolby Atmos ve Christie Vive Audio sistemlerini 4K çözünürlüğünde sunan ilk sinema salonu olarak da ün salmıştı.

Onyx LED sinema ekranları, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Güney Kore'de tanıtılmıştı. Bu yeni nesil sinema ekranları, tanıtımdan sonra dünya çapında ABD, Almanya, Hindistan, İsviçre ve daha birçok pazara açıldı. Aralık ayında ise Samsung, dünya üzerindeki en büyük Onyx LED sinema ekranını Çin'de kurdu.

Onyx LED sinema teknolojisi, sinemaların geleneksel projeksiyon sistemlerini LED ekranlar ile değiştiriyor ve sinemalara 4K çözünürlüğü, HDR standardını ve çok daha gelişmiş parlaklık ve konstrast kapasitelerini izleyicilere sunuyor. Bunlara ek olarak Onyx LED ekranlar 3D görüntü desteğini de taşıyor. Onyx LED teknolojisi, sinemaların günümüzde ihtiyaç duyduğu versatiliteyi taşıyor. Bunlara canlı konserler, e-spor turnuvaları veya ürün tanıtımları da dahil.

Odeon Sambil'e kurulan Onyx sinema ekranı, 10.2m x 5.4m ölçülere sahip ve 500nit parlaklık sunabiliyor. Odeon Sambil, Onyx LED destekli sinema deneyimini 22 Mart tarihinden itibaren sunabiliyor olacak. Odeon Sambil kurucu CEO'su Luis Millan'a göre Onyx LED bilet fiyatlarını etkileyecek ancak sinema tarafından bu durum ekranların ilk kez kullanılacağı seanslara yansıtılmayacak.

Okuyucu Yorumları