Samsung, Plazma TV alan herkese DVD Player!

Samsung, Plazma TV alan herkese DVD player hediye ettiğini duyurdu. İşte sıcak bir kış kampanyası...

Samsung'dan hediyeli Plazma!

Samsung Electronics, yeni DVD Player hediyeli Plazma TV kampanyasını duyurdu. Samsung yeni kampanyasını "Samsung yaklaşan soğuk kış günlerini sıcak ve eğlenceli geçirmeniz için yepyeni bir kampanya düzenledi" şeklinde tanıttı. Samsung, 42 inç B450 Plazma TV alan herkese, yanında P390 DVD player hediye ediyor.

Samsung, mega dinamik kontrastlı 100Hz plazma televizyonu olan B450 Plazma TV ve P390 DVD Player ile evde sinema keyfinize keyif katmayı amaçlıyor. Görüntüyü zengin detaylar, gerçek siyah ve beyaz tonları ile veren ve ileri bir teknolojiyle işleyen mega dinamik kontrast oranı ile kullanıcılar yüksek netlikte sinema keyfi yaşayabiliyor.

Samsung'un geliştirdiği FilterBright teknolojisiyle ortam ışığından etkilenmeyen Plazma TV'ler, her türlü ortamda canlı ve kaliteli görüntü imkanı sunmayı amaçlıyor. Ekranı ile aynı şekilde her türlü ortamda yansımayı ve gölgelemeleri minimuma indiren B450, zarif Piano Black tasarımında şık bir görüntü sunuyor ve tasarımın akıcılığı içerisinde kaybolan gizli hoparlörleri ile yüksek ses kalitesi vaat ediyor.

Fiyatı ve hediye DVD Player

Fiyatı ve hediye DVD Player
TV'nin siyah parlak kasasına uygun bir DVD player

Samsung'un evde sinema keyfini ikiye katlamayı hedeflediği kampanyanın bonusu, Samsung P390 DVD player oluyor. Gelişmiş DVD okuma kabiliyeti ile her tür DVD'yi görüntüleyebilen bu DVD Player, Plazma TV'yi şık tarasımıyla tamamlıyor. USB girişi sayesinde fotoğraflarınızı aktarabileceğiniz ve DivX formatındaki görüntüleri de izleyebileceğiniz P390, sahip olduğu Rolling Acuator Teknolojisi ile lens açısını kıvrımlı disk yüzeyine göre ayarlayarak, DVD'yi titizlikle okuyor. Hafif çizikler, parmak izleri ve hatta derin çizikleri olan, kusurlu eğrilmiş diskleri bile izlenebilir kılabiliyor. P390, otomatik ayarlamayı geliştirerek temiz ve net bir görüntü sunmayı amaçlıyor.

Samsung, kullanıcıların kampanya çerçevesinde, 1.669 TL'ye 42 inç Samsung B450 plazma TV ve P390 DVD player sahibi olup, soğuk kış günlerini evde sinema keyfi ile sıcacık geçirebileceğini aktarıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları