Samsung Project Valley, nasıl katlanacak?

Samsung'un katlanabilir cep telefonu Project Valley, işte böyle katlanacak!

Bu cep nasıl "katlanacak"

Samsung'un son dönemde üzerinde çalıştığı bilinen "katlanabilir" cep telefonu modeli, gelen yeni bilgilerle gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor. Bir cüzdan gibi katlanabilen ve Samsung'un bakış açısına göre "vadi" biçiminde olan ve bu nedenle "Project Valley" olarak anılan yeni telefon, çok daha erken bir şekilde karşımıza çıkabilir. Ocak ayında tanıtılmasını beklediğimiz Project Valley'e ilişkin gelen yeni haber ise, telefon için alınan patent örnekleri.

Ortaya çıkan ilistrasyonlara göre Samsung, yeni telefon modelinin katlanabilmesi için yeni bir "menteşe sistemi" geliştirdi. Bu sayede iki ekran karşılıklı gelecek şekilde telefon katlanabiliyor. Eğer telefon ocak ayında tanıtılacaksa, çok kısa bir süre içinde yalnızca patent görüntüleriyle değil, fotoğraf sızıntılarıyla da yeni modeli göreceğimizi düşünüyoruz.

Telefona ilişkin bilinen diğer detaylarsa teknik kadrosu kısmında... Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisini kullanacağı düşünülen Project Valley'in ayrıca 3 GB RAM sahibi olacağı biliniyor. Yine Samsung'un bir süredir sırtını döndüğü microSD kart yuvasını da Project Valley'de göreceğiz...

Okuyucu Yorumları