Samsung S6 Active, bir kez daha...

Son zamanların belki de en çok sızan telefonu; bir kez daha kendini gösterdi!

Twitter'da ortaya çıktı!

Samsung'un aktif yaşam koşullarına uygun akıllı telefon serisi Active'in yeni üyesi olmak üzere geri sayan S6 Active, çok kısa bir süre sonra tanıtılabilir. Son zamanlarda çokça sızıntıya maruz kalan S6 Active, bu defa dev operatör AT&T'nin tweet'ine takıldı.

AT&T'nin attığı tweet'te, "Antenmanlarında sadece bir şey eksik. Tam güce erişmenin neredeyse zamanı geldi." diyerek S6 Active'e gönderme yaptı. Zira bilindiği üzere S6 Active, suya ve darbelere karşı dayanıklı yapıda olmasıyla birlikte spor severlerin yanı sıra ekstrem koşullarda zaman geçiren macera severlere de hitap ediyor.

Yeniden hatırlayacak olursak S6 Active'de 2K çözünürlüklü 5.1 inç Super AMOLED ekran, 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemci (2.1 GHz ve 1.5 GHz) ve 2550 mAh'lik bir batarya bulunuyor. Öte yandan üzerinde hava durumu verilerini okutabilen gelişmiş bir Activity Zone uygulaması ve pusula, barometrik basınç ölçer ve benzeri özelliklerle de donatılmış olarak gelecek olan S6 Active, muhtemelen tanıtıldığında büyük ilgi toplayacak.

Okuyucu Yorumları