Samsung, S7 Active'i yanlışlıkla sızdırdı!

Galaxy S7 Active'in varlığı, Samsung tarafından bir hata eseri böyle sızdırıldı!

S7 Active yanlışlıkla sızdı!

Galaxy S7 Active'in varlığı, bir Samsung uygulaması sayesinde doğrulandı. Telefonun ismi, Samsung Level uygulamasının açıklama kısmında, uygulamayı destekleyen diğer telefonların arasında göründü.

Samsung, S7 Active'i yanlışlıkla sızdırdı!

Samsung'un su geçirmezliği ve sağlam gövdesiyle tanınan "Active" telefon serisi, ilk olarak 2013'te, Galaxy S4 ile birlikte çıkmıştı. Bu telefondan sonraki her Galaxy S modeli için bir de Active modeli üretildi. Ancak Galaxy S7'nin su ve toz geçirmez olması, Active'in gerekliliğini tartışma konusu haline getirebilir. Bu yüzden Samsung'un Galaxy S7 Active'de su ve toz geçirmezliğin seviyesini tanımlayan IP puanını yükseltmesi veya telefonun dayanıklı gövdesini öne çıkarması gerekiyor.

Şimdiye kadarki Active modellerinin bir başka önemli özelliği, pil gücünün normal modele göre daha yüksek olmasıydı. Bu yüzden Samsung'un Galaxy S7 Active'de de daha uzun pil ömrü sunmasını bekleyebiliriz. S7 Active'in görünüşündeki en önemli fark, büyüklüğünün yanında, ön taraftaki fiziksel düğmeleri olabilir. Active serisi, ön tarafta dokunmatik gezinti düğmeleri yerine fiziksel düğmeler kullanmasıyla biliniyor.

Okuyucu Yorumları