Samsung, şimdi de Knox 2.0'ı tanıttı!

Samsung, çok tartışılan Knox'unun ikinci sürümünü, resmi olarak duyurdu. İşte Knox 2 ve sundukları!

Samsung'dan Knox 2.0!

Geçtiğimiz gün Unpacked 5 ile yeni amiral gemisi Galaxy S5'i tanıtan Samsung, MWC 2014 kapsamında bu defa sahneye yeni güvenlik servisi Knox 2.0'ı tanıtmak için çıktı. Şirketin kurumsal güvenlik aracı olarak ortaya çıkarttığı Knox 2.0, bu servis ile kullanıcılara ek güvenlik önlemleri getiriyor. Çok sayıda güvenlik seçeneği getiren Knox 2.0, pek çok cebi de destekliyor.

Android 4.4 KitKat işletim sistemini kullanan tüm Samsung ceplerle çalışabilen Knox 2.0, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S5'te yer alan parmak izi okuyucu ile daha büyük güce kavuşuyor. Böylelikle güvenliği kurumsal seviyeye yükselten Knox 2.0, Marketplace platformu ile de keşfe açık. Şu an 150'nin altında uygulamayı barından Knox Marketplace, Knox'un kullanımının yaygınlaşmasıyla daha genişleyecek gibi.

Samsung Galaxy S4, S4 Mini ve Note 3 de dahil olmak üzere Android 4.4'le çalışan tüm cep ve tabletlerle kullanılabilir durumda olan servis, her gün ortalama 7000 cihazda aktif hale getiriliyor; bu da her 25 cihazdan birinde yüklü olduğu anlamına geliyor.

Okuyucu Yorumları