Samsung Smart TV'ler artık daha akıllı

Samsung'un dev ekranlı Smart TV'leri şimdi daha akıllı ve ailenize daha yakın!

Daha akıllı Smart TV'ler!

Samsung Electronics, Smart TV deneyimini dev ekranla bir araya getiriyor. 60 inç ES6100 ve 65 inç büyüklüğündeki ES8000 modellerini eylül ayında tüketiciye sunacak olan Samsung, akıllı teknoloji ve içeriklerine dev ekranı da ekleyerek farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Samsung'un, en yeni Smart TV'lerini 60 ve 65 inç büyüklüğünde tasarladı. 60 inç'lik ES6100 ve 65 inç'lik ES8000 kullanıcılara Samsung'un akıllı içerik deneyimini sunmanın yanında film ve dizi keyfini de dev ekranda izleme şansı veriyor.

Akıllı İçerik (Smart Content)

Tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere daha güçlü ve kişiselleştirilmiş içeriği yaygınlaştırmak, Samsung Smart TV'nin temel prensipleri arasında yer alıyor. Angry Birds, Discovery Channel da dâhil olmak üzere şu anda dünya çapında bulunan 1.400'den fazla Smart TV uygulamasına ek olarak Türkiye'de erişilebilen yüzlerce filme ulaşabileceğiniz Samsung Smart Sinema, National Geographic 3D, CNN Türk gibi yüzlerce uygulama da Türk kullanıcıların hizmetine sunuluyor.

Samsung'un yeni güçlü çift-çekirdek işlemcisi (Dual Core), tüketicilerin Samsung'un zengin içerik seçeneklerinin daha fazlasına tek seferde erişebilmesini sağlıyor. İşlemci, Web Browser kullanırken veya canlı TV seyrederken, bir yandan da birden fazla uygulamanın hem kullanımına, hem de indirilmesine olanak tanıyarak, kullanıcıya gerçek anlamda bir çoklu-görev deneyimi sunuyor.

Samsung, 2012 yılında dünyanın her yerinden gelen içeriğe daha fazla biraraya getirerek tüketicilerin ihtiyaçlarını daha iyi karşılıyor. Samsung 2012'de AllShare hizmetini yenileyerek, içeriğin, konumu fark etmeksizin bir cihazdan diğer bir cihaza veya Cloud'a aktarılmasını mümkün kılan "AllShare Play"e dönüştürdü. AllShare Play tüketicilerin içeriği manuel olarak Cloud'a aktarmalarını veya Smart TV ya da diğer mobil cihazlarından içerik aktarmalarını mümkün kılıyor. AllShare Play ayrıca sınırlı boyutta çevrimiçi depolama donanımına da sahip olacak.

Samsung Smart TV'ler şimdi daha akıllı ve ailenize daha yakın

Samsung Smart TV'ler aileleri yeniden oturma odasında topluyor. Yeni televizyonlar, Samsung'un yeni bir dizi özel hizmeti sayesinde, kullanıcının televizyonuyla yapabileceklerini artırarak çoklu ekran dünyasının olanaklarıyla buluşuyor:

Family Story kullanıcıya büyük ekranda fotoğraflarını düzenleme ve slayt gösterilerinin tadını çıkarma olanağını sunuyor. Ayrıca aile üyeleri bulundukları her yerden cep telefonları, tablet bilgisayarları, PC'leri veya televizyonları aracılığıyla fotoğraf, not ve hatırlatmaları paylaşabiliyorlar.Fitness özelliği kullanıcıya Samsung TV'sinden mobil bir Fitness uygulaması aracılığıyla bir Samsung akıllı telefonla iletişim kurma imkanı sunuyor. Kullanıcı, ayrıca WiFi özellikli bir tartıya bağlanarak kilosunu kontrol edebiliyor ve TV'nin içindeki kamerayı kullanarak sanal bir ayna oluşturabiliyor ve egzersiz programını izleyebiliyor.Kids özelliği, çocuklar için zengin bir eğlenceli-eğitici uygulama ve oyun çeşitliliği sunuyor. Bu özellik, ebeveynler tarafından kontrol edilebiliyor ve izlenebiliyor.

Okuyucu Yorumları