Samsung tablet modelleri Hepsiburada.com'da!

Samsung'un görüntü kalitesi ve işlevselliğiyle ortaya çıkan en yeni tabletleri, hepsiburada.com'da!

Samsung tabletlerle tanışın!

Dijital çağın öncüsü olan Samsung'un bütün Samsung tablet modelleri e-ticaretin öncüsü Hepsiburada.com'da!

1969 yılında Kore'nin Suwan şehrinde kurulan ve bugün 200'den fazla kendisine bağlı şirketi bulunan Samsung dünya üzerindeki en büyük tablet üreticilerinden birisi konumunda bulunuyor ve 13 adet tablet modelini sizler için üretiyor. Dünya genelinde 427 bin çalışanı bulunan Samsung'un tablet macerası GRiDPad ismiyle ilk tablet PC'sini üretmesiyle başlar. Bu büyük adım atıldığında takvimler henüz 1989 yılını gösteriyordu. Bu gelişme hem Samsung Electoronics için hem de diğer tablet üreticileri için bir milat oldu diyebiliriz. Şunun da altını çizmek gerekir ki; GRiDPad dokunmatik bir cihazdı. Bu da Samsung Electronics'in bu konuda ne kadar yeterli bir üretici olduğunu o zamanlardan kanıtlar niteliktedir. Bugün Samsung 4 milyon piksellik bir tablet üretebiliyorsa bunun bir nedeni de tecrübesi olmalı.

Android işletim sistemi tabanlı Galaxy serileri ile mobil telekomünikasyon dünyasına yön veren Samsung Electronics, tablet ürünlerinde hep bir adım ileride olmayı başarmıştır. Bunun temel nedenlerinden birisi de sürekli Ar-Ge hizmetleri veren Samsung Okulu projesidir. Sürekli yeniliğin sürekli çalışmaya dayalı olduğunu bilen Samsung'un amacı da her yeni modelde kendini aşmaktır. Çünkü Samsung ancak en iyi ürünleri sunduğu vakit kendisiyle gurur duymaktadır.

Samsung'tan iki yeni tablet!

Samsung'tan iki yeni tablet!

Samsung'tan iki yeni tablet!

Android tablette pazar lideri konumunda bulunan Samsung'un piyasaya çıkardığı son tablet pc ürünü, Galaxy TabPRO 10.1'dir. 10.1 inçlik WQXGA ekrana sahip cihazın görüntü kalitesi kristal netliğindedir ve 2560 x 1600 (WQXGA) çözünürlüğe ulaşmış bir teknoloji barındırır.

Bu ürünün en çok fark yaratan özelliği ise çoklu-pencere uygulamasıdır. Çoklu-pencere uygulaması ile ekranın yarısında gazete okurken diğer yarısında not alabilirsiniz, ya da bir yarısında siz çizim yaparken diğerinde çocuğunuz oyun oynayabilir. 1.9 GHz Quad + 1.3 GHz Quad CPU hızına sahip cihazın tam 8 adet çekirdeği vardır. Üstelik 429 gram ağırlığı ve sadece 7.3 mm'lik kalınlığı ile sınıfında öne çıkan ürünlerdendir.

Galaxy serisinin bir diğer yeni üyesi ise Tab 3 Lite'dır. Sadece 322 gram ağırlığı ve 9.7 mm kalınlığıyla "süper hafif, ince tasarım" iddiasını kanıtlar. 1.2 GHz çift çekirdekli işlemciye sahip tabletin en iyi internet deneyimi için özel olarak güçlendirildiğini belirtmeden geçmemek gerekir. 1024 x 600 (WSVGA) çözünürlüğe sahip cihaz 7 inç boyuyla kibarlığını göstermektedir. Tek elle kontrol edilebilme kolaylığına sahip cihaz, diğer Galaxy modelleri gibi oldukça şık ve kullanışlıdır. Ayrıca aksesuar meraklıları için Samsung'un tablet kılıf seçenekleride oldukça fazla.

"Dünya'ya ilham ver, geleceği oluştur" vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Samsung Electronics'in 2020 hedefi ise 400 milyar ABD Doları değerinde yıllık satış rakamlarına ulaşmak. Her fırsatta yeniliğe vurgu yapan ve yenilikten asla taviz vermeyen bir anlayışa sahip olan Samsung'un bu hedeflere ulaşabilmesi hiç de zor görünmüyor. Tek yapması gereken liderliğini korumak ve bu da zaten onların işi!