Samsung'tan blog'cuya garip bir tehdit!

Samsung'un kendilerini tehdit ettiğini iddia eden bu iki adamın söyledikleri oldukça garip!

Samsung'dan garip bir tehdit!

Pazar günü Hindistan'dan gelen iki blog'cu, Samsung'un kendilerini IFA Berlin fuarında ürünlerini tanıtmaları için tehdit ettiğini öne sürdü. Bu iki blog'cunun iddiasına göre fuara gelebilmek için Samsung'a talepte bulundular ve kabul gördüler, böylece Samsung tarafından bütün giderlerinin ödeneceğini düşündüler. Ancak blogcular, iddia ettiklerine göre diğer bağımsız blog'cular gibi kimseye bağlı olmadan kendi yazmak istediklerini yazamayacak, Samsung lehine Samsung'un istediği gibi yazılar yazacaklardı. Buna karşı çıkan blog'cular, Samsung'un istediği gibi değil, kendi gördüklerini yazacaklarını ve hiçbir pazarlama faaliyetine yardımcı olmayacaklarını Samsung'a ilettiler.

Berlin fuarından otele dönen blogcular, olayın ciddiyetini anlayıp Samsung'un sadece onlar için çalışmalarını beklediklerini fark etmişler. Çünkü Samsung temsilcisi telefonun diğer ucunda, istedikleri gibi olmazsa Hindistan uçak biletlerinin iptal edileceğini ve Hindistan'a kendi imkanlarıyla dönmeleri gerekeceğini söylüyormuş.

Tüm bu olayların açığa çıkmasından sonra Samsung'un ilgililere e-posta göndererek firma ve iki blog'cu arasında geçenlerin yanlış anlaşıldığından bahsettiği söyleniyor. Bu olaydan sonra Samsung cephesinden bir yetkili, blog yazarlarından Clinton Jeff'e şu e-postayı göndermiş: "Sana ulaşmak için çok uğraştım. IFA Berlin'de yaşadığınız deneyim için özür dilemek istiyorum. Bu konu bizi çok sıktı ve bu durumu düzeltmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

Okuyucu Yorumları