Samsung'tan dokunmatik geleceğin videosu!

Samsung'un yeni videosu, bugün size çok uzak gibi görünse de, etkileyici planlara işaret ediyor!

Samsung'un gelecek hayali!

Samsung bir süredir kavisli ekranlarıyla teknoloji dünyasını meşgul ediyor. Yeni ortaya çıkan bir videoda ise firma, her yanımızın kıvrımlı, dokunmatik ekranlarla sarıldığı yakın geleceği hayal ediyor.

Kasım'da Samsung Display'in YouTube kanalına yüklenen, ancak listelenmediğinden henüz keşfedilen 3 dakikalık video, kahve termosundan kahvesini yudumlayan adamla başlıyor. Nesnenin etrafını saran dokunmatik ekran, adamın parmak izini tanıyor ve nasıl olduğu bilinmeyen bir şekilde adamın sağlık durumunu gösteriyor.

Videonun geri kalanında farklı alanlarda kullanılan çeşitli dokunmatik ekranlar gösteriliyor. Bunlar arasında hazırlanan yemeğin gıda değerlerini gösteren bir kesme tahtası, küçük bir kız öğrencinin kullandığı, yere düştüğünde kırılmayan bir tablet, etkileşimli bir ekrana dönüşebilen otomobil penceresi var.

Videoda görecekleriniz size bugün çok uzak gibi görünebilir, ancak bu teknolojiyi gerçeğe dönüştürmek o kadar da zor değil ve belki de 10 sene içinde Samsung'un hayallerinin gerçek olduğunu görebileceğiz.

Okuyucu Yorumları