Samsung telefon kiralama hizmeti başlatacak

Samsung, amiral gemisi telefonlarını kiralamanızı sağlayacak yeni bir uygulama başlatıyor!

Galaxy telefonlar kiralanacak

Samsung'un akıllı telefonlar için aylık ödeme planı düşüncesiyle bir kez daha Apple'ın izinden yürüyeceği bildiriliyor. Forbes'e açıklama yapan Güney Koreli elektronik devi, amiral gemisi Galaxy akıllı telefon modellerini müşterilerine kiralamayı planladıklarını anlattı.

Yayınlanan raporda Apple'ın yürürlükte olan yükseltme programıyla iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ı herhangi bir operatör sözleşmesine gerek kalmadan müşterilere sunmaya başladığı ifade ediliyor. Yeni program, müşterilerin aylık bir ücret karşılığında her yıl yeni bir iPhone modeline yükseltme yapabilmelerine izin veriyor.

Akıllı telefon üreticileri tarafından desteklenen kiralama programları, müşterilerin operatörler tarafından sunulan iki yıllık sözleşme teklifinden uzaklaşmasını sağlıyor. Buna bağlı olarak T-Mobile bu sözleşmeleri sonlandıran ilk büyük Amerikan şirketi oldu. Verizon'un da uzun vadeli sözleşmeleri ortadan kaldıracak yeni planlar yaptığı biliniyor.

AT&T ve Sprint şirketleri ise hala iki yıllık abonelik seçeneği sunuyor ancak aynı zamanda cihaz kiralama programlarıyla da müşterilerine hizmet vermeye devam ediyorlar.

Okuyucu Yorumları