Samsung TV seyrini değiştiriyor!

Movie özelliği ile video, müzik ve fotoğraf dosyalarınız anında TV ekranında...

Samsung işi değiştiriyor!

Tüketici elektroniği sektöründe pazar lideri Samsung'un televizyonlarında bulunan USB Movie özelliği, eğlenceyi salonunuza taşıyor. Bu eğlenceyi yaşamak için ise size sadece dijital cihazlarınızı USB Movie sistemi üzerinden TV setinize bağlamak kalıyor.

Samsung LCD, LED ve Plazma TV'lerde bulunan USB Movie özelliği sayesinde herhangi bir oynatıcıya ihtiyaç duymadan, USB'nizde bulunan filmleri anında televizyonda izleyebiliyorsunuz. .avi, .mkv, .TP, TS., H.264, DivX, XviD, MPEG4, .wmv gibi 14 dosya formatını destekleyerek çok çeşitli film dosyalarını TV ekranında izlemenize olanak tanıyan Samsung USB Movie özelliği, televizyonunuzu ev eğlence sistemine dönüştürüyor ve size evde sinema keyfini yaşatıyor.

Televizyon setinize bağlayacağınız USB movie hafıza sürücüsü ya da HDD ile film, fotoğraf ve müzik dosyalarınızı anında televizyon ekranınıza aktarabiliyor, bu özellik sayesinde hem film izlerken, hem fotoğraflarınızı sevdikleriniz ile paylaşırken ve hem de müzik dinlerken bilgisayar ekranı yerine salonunuzun rahatlığını yaşıyorsunuz. Üstelik, bu özellik sayesinde filmlerininizi ve diğer dosyalarınızı taşımak, paylaşmak ve diğer USB Movie özelliği olan televizyonlarda da seyretmek mümkün hale geliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları