Samsung'u tercih edenlere uçak bileti hediye!

Samsung, bu ürünlerini tercih eden herkese yurtdışına gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor!

Samsung'tan biletiniz var!

Samsung Electronics, akıllı telefon ve gelişmiş kompakt fotoğraf makinesinin özelliklerini tek bir cihazda bir araya getiren Galaxy S4 Zoom ve tasarım ile performansı bir arada sunan ATIV Book 9'u tercih eden tüm kullanıcılarına tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Paris, Londra ve Milano başta olmak üzere, Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina'ya da uçak bileti kazandıracak olan Samsung, kullanıcılarına sürprizler yapmaya devam ediyor.

Galaxy S4 Zoom ve ATIV Book 9 satın alarak kampanyadan faydalanmak isteyen tüm kullanıcılar, www.samsunglaucuyoruz.com adresinde yer alan formu tam ve eksiksiz doldurarak uçak bileti için başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Galaxy S4 Zoom ile her yerde iyi bir görüntü yakalayın

Galaxy S4 zoom, akıllı telefon olmanın yanı sıra fotoğraf tutkunları için de; fotoğraf makinesi kalitesinde sonuçlar sağlıyor. Galaxy S4 zoom; üstün kalitede fotoğraf çekimleri için kullanımı kolaylaştıran ve sizin düşünmenize gerek kalmadan kendi ayarlarını yapabilen "Smart Mode" özelliğine sahip. Eğlencenin en güzel ve hareketli anında "Hareket Dondurma" fonksiyonuyla anınızı ölümsüzleştirmek de sizin elinizde. Galaxy S4 zoom; 10x Optik Zum, 16 Megapiksel CMOS Sensor, OIS ve Xenon Flaş özelliklerine sahip.

Galaxy S4 zoom'un en önemli özelliklerine kolayca erişmenizi sağlayan Zoom Ring sayesinde hiçbir anı kaçırmazsınız. Bir telefon görüşmesinin ortasındayken, paylaşmak istediğiniz bir şey gördüğünüzde yalnızca Zoom Ring'ı basitçe çevirerek In-Call Photo Share özelliğini aktive edip fotoğraf çekebilir ve konuştuğunuz kişiye MMS ile bu fotoğrafı gönderebilirsiniz. Zoom Ring, basit bir çevirme hareketiyle Hızlı Başlat ve Kısayol özelliklerini aktif hale getirmenize ve bu sayede Auto, Galeri ve Smart Mod gibi çoklu modlara anında erişmenize olanak tanır. Galaxy S4 Zoom ile ayrıca kutu içerisinde yer alan 100 TL değerindeki yedek pil ve pil şarj aletine ücretsiz olarak sahip olmak da mümkün.

Samsung'un yeni ATIV Book 9'u ile tanışın!

Samsung'un yeni ATIV Book 9'u ile tanışın!

Samsung'un yeni ATIV Book 9'u ile tanışın!

Samsung ATIV ailesinin yepyeni üyeleri ATIV Book 9 Plus ve ATIV Book 9 Lite, mobil telefon ve bilgisayar ortamları arasındaki geçiş ve uzantılarda, kesintisiz bir "iş - sosyal yaşam" dengesi sağlıyor. Samsung bilgisayarlar ve Samsung Akıllı Telefonlar arasındaki paylaşımı tek harekete indirgeyen yeni SideSync teknolojisini de yeni ATIV Book 9 ile kullanıcılarına sunuyor.

ATIV Book 9 Plus; ultra ince ve ultra hafif özellikleri ile beğenilen, tasarım ödüllü, ATIV Book 9'un sonraki nesil temsilcisi. 33.000 saatlik ince işçiliğin bir sonucu olarak ortaya çıkan ATIV Book 9 Plus, alüminyum ve bağlantısız formdaki özel kapaklı dizaynına ek olarak, Windows 8 için optimize edilmiş dokunmatik ekranı gibi yeni özellikler barındırıyor.

ATIV Book 9 Lite, 10 noktalı dokunmatik ekran da dahil olmak üzere kullanıcılar için en yeni teknoloji ile donatıldı. Dört çekirdekli işlemci, 128GB SSD gibi özellikleri ile Book 9 Lite, teknolojiyi son derece uygun bir fiyata sunuyor. Yaklaşık 1.44 kg ağırlığı ve 16.9 mm'lik ince tasarımı ile ATIV Book 9 Lite hayatı mobil yaşayanlar ve iş seyahatine sıkça çıkanlar için ideal.

Galaxy S4 Zoom ve ATIV Book 9 kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye www.samsunglaucuyoruz.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

*Samsung ATIV Book 9 Lite ya da ATIV Book 9 Plus alan herkes kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır

Okuyucu Yorumları