Samsung'un 2013 yol haritası sızdı!

Galaxy Note 8 ve fazlası... Samsung'un 2013'te bizlere sunacağı tüm sürprizler internete sızdı!

2013'ün Samsung bombaları!

Samsung'un 2013'ün ilk yarısındaki planlarını gösteren mobil yol haritası, internete sızdı.

TechnoBuffalo'nun eline geçen bilgilere göre Samsung'un sıradaki cihazları Galaxy Note 8.0, Galaxy Pocket Plus, Galaxy Young, Galaxy Grand ve Galaxy X Cover 2 olacak.

8 inç'lik Galaxy Note 8'in özellikleri geçtiğimiz günlerde sızmış, sızıntıyı bu haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Su ve toz geçirmeyen Galaxy X Cover 2'nin ise Samsung tarafından MWC için hazırlandığını biliyorduk.

Sızan belgelerdeki özellikler de Galaxy Note 8'in daha önce ortaya çıkan özelliklerini onaylar nitelikte. 1280x800 TFT LCD ekrana sahip olacağı söylenen cihaz, Android 4.2 Jelly Bean ile çalışacak, dört çekirdekli 1.6GHz işlemci, 5 megapiksel arka kamera, 1.3 megapiksel ön yüz kamera, 4600mAh pil ve S-Pen kalem ile geliyor.

Yeni bilgilere göre Galaxy Note 8.0, Mart ayında 16GB ve 32GB deplama seçenekleriyle, Wi-Fi ve 3G modelleriyle satışa sunulabilir.

Şubat ayında ne olacak?

Şubat ayında ne olacak?

Şubat ayında ne olacak?

Sızan yol haritasına göre Samsung, Şubat ayında iki büyük ekranlı cebi Galaxy X Cover 2 ve Galaxy Grand'ı satışa sunablilir. Her iki telefon da şu anda tanıtılmış durumda...

Galaxy X Cover 2, su geçirmezliğiyle öne çıkan, 4 inç ekranlı, çift çekirdekli 1GHz işlemcili bir telefon. 5 megapiksellik bir arka yüz kamerasına sahip cep, 4GB depolama alanı, microSD kart slotu ve 1700mAh'lik bir pile sahip.

Samsung'un geçtiğimiz günlerde tanıttığı 5 inç ekranlı, çift SIM'li, 1.2GHz çift çekirdekli cebi Galaxy Grand da Şubat ayında piyasaya sürülebilir.

Galaxy Grand ve Galaxy X Cover 2'nin Şubat ayında düzenlenecek MWC'de de ortaya çıkması muhtemel.

Kompakt cepler geri dönüyor

Galaxy Pocket Plus ve Galaxy Young ise Samsung'un daha küçük boyutlu yeni cepleri olacaklar.

2.8 inç'lik bir ekrana sahip Galaxy Pocket Plus, Android 4.1 ile çalışıyor ve 800MHz'lik işlemciye, 2MP kameraya ve 4GB depolama alanına sahip. Cihazın tek SIM kartlı modelinin bu ay, çift SIM kartlı modelinin ise Şubat ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Nisan ayında tanıtılacak olan yeni Galaxy Young ise 3 inç ekrana sahip. Yine Android 4.1 ile çalışan cep, 4GB depolama alanına ve 3MP'lik bir kameraya sahip.

Okuyucu Yorumları