Samsung'un Beyoncé ile işbirbirliği

Samsung Ultra Music SGH-F300 ürünü için ünlü aktris ve sanatçı Beyoncé ile işbirliği anlaşması yaptı

Samsung Beyoncé ile

Samsung Electronics Co. Ltd., Ultra Music SGH-F300 ürünü için dünyaca ünlü aktris ve sanatçı Beyoncé ile işbirliği anlaşmasına vardığını ilan etti. Samsung ve Beyoncé, TV reklamlarına, tanıtımlara, global konser turnelerine ve diğer ortak tanıtım etkinliklerine katılacak.

Kampanya, Beyoncé'nin başrol oynadığı Samsung'un Ultra Music TV reklamı ile Nisan ayında, Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu ile başlayıp, Samsung Ultra Music telefonlarının bulunduğu diğer tüm ülkelerde devam edecek.

Samsung mobil telefonları şık tasarımları, biçimleri ve en son teknolojik özelliklerin doğru biçimde dengelenmesi ile geniş bir yelpazedeki tüketici ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bir moda ikonu olan Beyoncé, müzik ve oyunculuk alanındaki başarılarıyla eğlence sektöründe çok yönlülüğünü kanıtlamış bir isim.

Samsung Ultra Music F300'ün yeni çift yüzlü ahize tasarımı eşsiz ve şık. Bir yüzünde müziğin kontrolünü basit, sezgisel ve eğlenceli hale getiren dokunmatik düğmeli, büyük, bir ekran bulunurken, diğer yüzünü çevirdiğinizde karşınıza saygınlığını fonksiyonellik ve kullanılabilirlik üzerine inşa etmiş Samsung özellikleri çıkıyor.

Üstün ses kalitesiyle tüm beklentileri karşılayan müzik çalarlı F300'de çalma listesinde dolaşımın çabuk ve kolay olmasını sağlayan bir müzik kullanıcı arabirimi sunuluyor. Ultra Music F300 ürününde ayrıca bir stereo FM radyo ve kullanıcıların kendi müzik arşivlerini kolayca oluşturabilmelerini ve organize etmelerini sağlayan Quick PC Sync fonksiyonu yer alıyor. 9.4mm inceliğindeki Ultra Music F300, 2.0 mega-piksel kamera ve hafıza artırma özelliği için microSD™ yuvası gibi tüketicilerin beklentilerini karşılayan ekstra özelliklere sahip.

Samsung Electronics Telekomünikasyon Sektörü Başkanı Geesung Choi açıklamasında, "Ultra Music, hareket halindeki tüm müzik severler için kusursuz bir çözüm. Üstün ses kalitesinin, kullanıcıyla dost müzik kontrol ayarları ve mobil telefon özellikleriyle birleşimi, bugünün müzikli telefon sektörünü daha da ileri götürecektir " dedi.

Choi sözlerine, "Samsung, Beyoncé ile çalışmaktan büyük bir heyecan duyuyor çünkü kendisi ile paylaştığı pekçok ortak yön var: her ikisi de müzik, video ve eğlenceye karşı güçlü bir tutku besliyor ve kendi sektörlerinde birer ikon oldukları düşünülüyor. Her ikisi de kesintisiz mutluluk sağlamayı ve müziği yaşama taşımayı istiyor " şeklinde devam etti.

Samsung F300

Standard: GSM/GPRS/EDGE (900/1800/1900MHz)

Kamera: 2 Megapixel Kamera


Ekran: 262144 Renkli TFT Ekran (2.1", 176x220 piksel)

262144 Renkli TFT Ekran (176x65 piksel)


Özellikler: Çift Yüz ve Dokunmatik MP3 UI

Müzik Kitaplığı (ID3 Etiket Desteği)

Müzik İndirme özelliği (WMDRM/MTP)

Multi-Format Müzik Desteği (MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, WMA)

Multi-Format Video Desteği (MPEG4, H.263)

Bluetooth Stereo Müzik Profili (A2DP)

Stereo FM Radyo

Bluetooth v2.0 / USB 2.0


Hafıza: İç 100 MB + microSD (2GB'a kadar)


Boyutlar: 103.5 x 44 x 9.4mm

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları