Samsung'un bu yeni tableti çok farklı!

Samsung'un bu yeni tableti belki size çok tanıdık gelebilir ama o, aslında çok farklı!

Bambaşka bir Galaxy Tab 3!

Galaxy Tab 3 ailesi ile tablet pazarında oldukça iddialı olan Samsung, hedef kitle olarak yetişkinlerden sonra şimdi de çocukları gözüne kestirmiş olacak ki, özel bir tabletle geliyor. Yalnızca çocuklara özel olacak bu tabletin adı ise tam olarak şöyle: Samsung Galaxy Tab 3 Kids.

Çocukların beğeneceği türde renklerle satışa sunulması beklenen Samsung Galaxy Tab 3 Kids, teknik ayrıntılarıyla ise çocukların ihtiyacı olacağından daha fazlasını sunacak gibi görünüyor. Zira teknik birimleriyle ailenin diğer üyelerine yakın seviyede olacak olan Galaxy Tab 3 Kids, üzerinde 1.2 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili kapasite ve microSD kart ile arttırılabilir hafıza desteği getirecek. Ayrıca 7 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak olan Kids, ekranıyla 1024x600 piksel çözünürlük sunacak. Bunun yanı sıra ön ve arka kameraları da bulunacak olan tablet, ön kamerasıyla 1.3 MP, arka kamerasıyla ise 3.0 MP değerinde çözünürlüğü destekleyecek. Tablette Wi-Fi ve Bluetooth kablosuz erişimin de olacağını söyleyelim. Kids, işletim sistemi olaraksa Android 4.1 Jelly Bean kullanacak.

Galaxy Tab 3 Kids'i tamamen çocuklara özel olarak hazırlayan Samsung, elbette tablet üzerinde ebeveynlere özel kontrol ekranları da sunacak. Böylece ebeveynler çocuklarının tablet üzerinde yaptıkları işlemleri denetleyebilecekler.

Galaxy Tab 3 Kids, önümüzdeki ay Kore'de satışı sunuluyor. Onu takip edecek olan Çin'den sonra Avrupa'da satışa sunulması beklenen Galaxy Tab 3 Kids'in ne kadar ilgi göreceğini merakla bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları