Samsung'un en iyi 9 Galaxy S4 aksesuarı!

Samsung'un Galaxy S4 için piyasaya sürdüğü bu çok özel "oyuncaklardan" haberiniz var mı?

Galaxy S4'e bunlar yakışır!

Düşündünüz, taşındınız, araştırdınız, ölçüp biçtiniz ve sonunda bir Samsung Galaxy S4 satın almaya karar verdiniz. S4'ün full HD Super AMOLED ekranı, hafif ve ince kasası, 4+4 çekirdekli işlemcisi ve Samsung'un ek işlevleri onu şüphesiz şu anki en iyi ceplerden bir tanesi yapıyor.

Bu iyi seçiminiz için sizi tebrik etmek gerekiyor. Ancak her şey burada bitmiyor, Galaxy S4'ünüzün işlevlerini genişletmenizi sağlayacak bir çok resmi aksesuar da var.

S View Cover: Telefonunuzu korurken aynı zamanda ekrandaki saati ve uyarıları görmek istiyorsanız, S View Cover size göre. S4'teki akıllı, düşük güç tüketimli S View modu sayesinde önemli bilgileri kılıfın penceresinden görmeniz mümkün hale geliyor.


Ek pil kiti: Kritik anlarda pile ihtiyacınız olduğunda Samsung'un ek pili imdadınıza yetişecek. Dahası ayaklık görevini görebilen kutu, rahat bir açıdan film izlemenize izin veriyor.


Kablosuz şarj pad'i/kılıfı: Wireless Charging Pad ile Galaxy S4'ünüzü kablosuz olarak dilediğiniz gibi şarj edebilirsiniz.

HD TV adaptörü, kılıf ve HomeSync

HD TV adaptörü, kılıf ve HomeSync

HD TV adaptörü: Galaxy S4, yolculuk için olduğu kadar evinizde kullanmak için de harika bir cihaz. İster film izlemek olsun, ister surround sisteminizde müzik dinlemek, bunlar için birçok seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden bir tanesi ise bir HDTV adaptörü kullanmak. Bu sayede şarj soketindeki entegre MHL portunu kullanarak telefonunuzun ekranını büyük ekrana yansıtabilirsiniz. Adaptör içerisindeki güç slotu sayesinde film izlerken pilinizin bitmesinden endişe duymanıza hiç gerek yok.


Kese: Cebinizi sürekli olarak kılıf içerisinde kullanmak istemiyorsunuz, ancak yine de onu korumanız gerektiğini düşünüyorsunuz. O halde Samsung'un sunduğu çok sayıda telefon kesesinden birini tercih edebilirsiniz.


HomeSync: Tüm içeriklerinize her yerden erişmek mi istiyorsunuz? O halde bu yaz çıkacak HomeSync ile 1TB'lık fotoğraf, müzik, video ve diğer içeriklerinizi her yerden erişilebilir hale getirebilirsiniz.

S Band, Body Scale ve Game Pad

S Band, Body Scale ve Game Pad

S Band: Adımlarınızı sayan, diyetinize destek olan ve fazlasını yapan S Health, Galaxy S4'ün "hayatınıza eşlik eden" önemli işlevleri arasında. Ancak uzun bir koşuya çıkacaksanız ve S4'ünüzü yanınızda taşımayacaksanız, yakında çıkacak S Band ile adımlarınızı ve hareketlerinizi S4'ten bağımsız olarak sayabilir, S Band'ta kaydedilen verileri eve geldiğinizde S4'ünüze aktarabilirsiniz.

Body Scale: Yakında satışa sunulacak bir başka cihaz olan Body Scale, Galaxy S4 ile bir araya geldiğinde kilolarınızı takip etmeniz için size harika bir yol sunuyor.

Game Pad: Galaxy S4 için sunulan en iyi aksesuarlardan biri olan Game Pad sayesinde cebinizde bir konsol taşıyor hissine kapılacaksınız. Oyun kumandası üzerindeki büyük ve ergonomik düğmeler, Samsung Hub'daki Game Pad için optimize edilmiş düzinelerce oyunda size her türlü hareketi yapabilme olanağı tanıyor. Yakında satışa sunulacak olan Game Pad, Galaxy S4'e bluetooth üzerinden bağlandığından kablolarla uğraşmanıza gerek yok.

Okuyucu Yorumları