Samsung'un Galaxy Glass'ı yolda!

Samsung, Galaxy Note 4'ü tanıtırken yanına büyük bir sürprizi de ekleyebilir!

Galaxy Note 4'ün yayında...

Samsung'un Google Glass'a rakip bir gözlük geliştirdiği, son aylarda sıkça konuşulur oldu. Yeni bir rapor ise firmanın "Gear Glass" adlı bir cihazı Eylül'deki IFA'da, Galaxy Note 4 ile beraber tanıtabileceğini iddia ediyor.

Samsung, ilk akıllı saatini, Galaxy Note 3 ile birlikte tanıtmıştı. Bu yüzden Sammobile'ın Kore'li Business Korea'ye dayandırdığı iddiası kulağa mantıklı geliyor. Gear Glass'ın aynı Gear 2 ve Gear 2 Neo gibi Tizen işletim sistemiyle çalışacağı ileri sürülmekte. Ancak Samsung'un gözlükleri hakkında bundan başka pek bir bilgi yok. Sadece firmanın akıllı gözlüklerle ilgili bir dizi patent başvurusu yaptığı biliniyor. En son patent, Google'ın gözlüklerinden farklı olarak cihazın hem bluetooth kulaklık, hem de ekran birimlerine sahip olacağını gösteriyordu.

Bununla birlikte bir Samsung yetkilisinin daha önce akıllı gözlükler hakkında yaptığı "insanları sayborglara çeviriyor" açıklaması, Gear Glass'ın gerçekliğine gölge düşürmüyor değil. Cihaz hakkında ortaya çıkacak yeni bilgileri merakla takip ediyor olacağız.

Okuyucu Yorumları