Samsung'un güneşle çalışan cebi geliyor

Sağda solda şarj cihazı aramaya son: Samsung'un yeni cebi şarj konusunu sorun olmaktan çıkartıyor...

Güneşle çalışan cep!

Çoğumuz bugüne kadar cep telefonlarının çevre dostu olup olmadığı hakkında fazla bir araştırma yapmaksızın, sadece özelliklerine bakarak iyi bir seçim yapmışızdır. Fakat Samsung Sprint gibi doğaya dönüşümü %80 gibi büyük bir oranda olan cep telefonları da mevcut.

Hazır söz Samsung'dan açılmışken güneş enerjisi paneline sahip modeli E1107'den bahsetmemiz iyi olacak. Samsung'un bu modelini kullanan biri, bataryası tükendiğinde yalnızca 15 dakikasını ayırarak E1107'nin güneş enerjisi panelleri vasıtasıyla cep telefonunun gücünü eski haline getirebiliyor.

Güneş paneli 1,2 mm inceliğe sahip. Toplam incelik ise 16,4 mm. Profil ayarlarından "Eco" yu seçtiğinizde FM radyo, ışıklandırma ve Bluetooth gibi kimi kullanıcıların kullanmadığı özellikleri pasif hale getirip daha uzun bir batarya ömrüne sahip olabiliyorsunuz.

59 dolar gibi inanılmaz uygun bir fiyata sahip bu cep telefonu hem çevre dostu olup hem de teknolojiden faydalanmak isteyen kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor.

Henüz piyasaya çıkış tarihi belli olmayan Samsung'un çevre dostu cep telefonu hakkında sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Okuyucu Yorumları