Samsung'un terminaline astronot gönderdi!

Samsung'un reklamını gören Nokia, bu reklama müdahale etmek için işte bu "ekibi" gönderdi!

Nokia'nın astronotları!

Nokia, sert pazarlama tekniklerini Microsoft'un kontrolüne geçmesine rağmen değiştirmemiş görünüyor. Öyle ki firmanın Lumia serisinin en önemli rakiplerinden Samsung'un Londra'daki Heatrow Havalimanı'ndaki reklam kampanyası, Nokia'nın reklam saldırısına uğramaktan kurtulamadı.

Firma, Nokia Conversations blog'unda yaptığı açıklamada Londra'daki havaalanının beşinci terminalinin "Terminal Samsung Galaxy S5" olarak adlandırılmasının kendisine ilham verdiğini söyledi. Bu "büyük fırsatı" değerlendirmek isteyen Nokia, bölgede araştırma yapmak üzere terminale birkaç "lumianot" gönderdi. Blog gönderisine göre astronot görünümlü "lumianot"lar, yeni terminale adım attıklarında "Galaxy"ye uçmanın mümkün olmadığını hemen anladılar. Olup biten, "terminalin bir başka mobil firma tarafından reklam için ele geçirilmesinden ibaretti."

Samsung'un terminaline astronot gönderdi!

Blog gönderisinde Lumia'ların aslında birkaç kez uzaya gönderildiğinden de bahsediliyor ve CHIP Online Türkiye'nin geçen sene uzaya gönderdiği Lumia'larla ilgili habere bağlantı veriliyor.

Samsung'un terminaline astronot gönderdi!
Okuyucu Yorumları