Samsung'un yeni ultra ince PC'si Türkiye'de!

Samsung'un inceliğiyle etkileyen yeni bilgisayarı, bu fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu!

Ultra ince PC Türkiye'de!

Samsung'un ATIV çatısı altında bulunan ultra slim dizüstü bilgisayarı ATIV Book 9 Lite Türkiye'de raflarda yerini aldı.

Premium tasarım çizgilerine sahip ATIV Book 9 Lite, geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor. ATIV Book 9 Lite, 10 noktalı dokunmatik ekran da dahil olmak üzere en yeni teknoloji ile donatılmış. Dört çekirdekli işlemci, 128GB SSD gibi özellikleri ile Book 9 Lite, teknolojiyi uygun fiyata sunuyor. Yaklaşık 1.44 kg ağırlığı ve 16.9 mm'lik ince tasarımı ile ATIV Book Lite hayatı mobil yaşayanlar, iş için sıkça seyahat edenler için ideal.

Samsung'un yeni ATIV ürünleri kullanıcısına; bağlantıda kalma, çalışma veya eğlenceli vakit geçirme ihityaçlarının tümünü, mekan ve ortamdan bağımsız olarak karşılama seçeneği sunuyor. Yeni ATIV dizüstü bilgisayarlarının en önemli özelliklerinden biri de; bilgisayarlar ve Samsung Akıllı Telefonlar arasındaki paylaşımı tek harekete indirgeyen yeni SideSync teknolojisine sahip olmaları. Yeni ATIV'ler bu teknoloji ile, Samsung'un PC ve mobil deneyimleri yakınlaştırma vaadini destekliyor.

Samsung ATIV Book 9 Lite, 859 dolar + KDV (Dokunmatik olmayan model) ve 989 dolar + KDV (Dokumatik model) tavsiye edilen satış fiyatı ile artık Türkiye'de.

Okuyucu Yorumları