Samsung ve EA Games el ele verdi!

E3 2016'ya damgasını vuran en önemli olaylardan biri, Samsung ve EA Games'in sürprizi oldu!

İki devden sürpriz işbirliği!

Samsung, kavisli monitörlerine ilgiyi çekmek için güzel bir işbirliğine imza attı. E3 2016 için EA ile anlaşmaya giden Güney Koreli şirket, EA Play standında kendi monitörlerini sergiledi. Öte yandan EA ile oyun konusunda da anlaşmaya giden şirket, kavisli Samsung monitör alanlara EA oyunu hediye edecek.

Samsung, EA ile anlaşmaya vararak, ünlü oyun devinin E3'teki standında kavisli monitörlerini sergiledi. Samsung CF591, CF391 ve CF390 kavisli monitörlerini oyuncuların karşısına çıkartan Samsung, EA standını ziyaret edenlere kavisli monitörler eşliğinde oyun oynama fırsatı sundu.

EA Games'in yeni oyunları olan Titanfall 2 ve FIFA 17'yi kavisli monitörlerde oynama şansı yakalayan ziyaretçiler, böylece Samsung'un kavisli monitörlerini de yakından tanıdı. Bu anlaşma elbette EA Games'e de oldukça yaradı. Hem stanttaki tüm monitörleri anlaşma gereği ücretsiz elde eden EA Games, öte yandan Samsung'un monitörleriyle birlikte oyunlarını daha çok oyun severe ulaştırabilecek.

EA Games'in Battlefield 4, Battlefield Hardline, Need for Speed ve FIFA 16 gibi oyunları, Samsung kavisli monitör alan kullanıcılara hediye edilecek.

Okuyucu Yorumları