Samsung yeni 10.5 inç AMOLED tabletle geliyor

Samsung'un amiral gemisi ceplerinde vazgeçemediği AMOLED ekranlar, şimdi de dev tabletlere geliyor!

Samsung'dan AMOLED tablet!

Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2014'e sayılı günler kala devlerin fuarda tanıtmayı planladığı ürünler kendini yavaş yavaş göstermeye başladı. 7 - 10 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2014'te görmeyi beklediğimiz ürünler arasında Samsung'un 10.5 inç boyutunda yeni bir tableti de var. Gelen bilgilere göre 2014 yılı büyük ekranlı tabletlerin yılı olacak. Keza Samsung'un bu atağı da bunu doğrular nitelikte.

Cep telefonu ve tablet politikasında agresif davranan firmalardan Samsung, CES 2014'e sayılı günler kala tanıtmayı planladığı yeni "büyük ekranlı" tabletiyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Daha önce de Samsung'un 12.2 inç boyutlu bir tablet üzerinde çalıştığı haberleri gelmişti hatırlarsanız. Samsung'un yakında bu tabletini de sunması bekleniyor. Ancak şimdi gözler CES 2014'te beklenen 10.5 inçlik tablette. Bu tabletin merakla bekliyor olmasının ilk nedenlerinden biri, kuşkusuz AMOLED ekrana sahip olacak olması ve bu ekranda 2.560 x 1.600 piksel çözünürlük sunmayı planlaması.

Büyüyen cep telefonu ekranlarıyla başlayan "daha büyük" trendi, anlaşılan 2014 yılında 10 inç ve üzeri boyutlu tabletlere doğru gidecek. Bu rekabette Apple'ın tanıtmayı planladığı iddia edilen 12.9 inç boyutlu ekrana sahip iPad Pro'yu da es geçmemek gerek elbette.

Okuyucu Yorumları