Samsung yöneticisi Apple hayranı çıktı

Samsung'da yönetici olup iPhone ve iPad kullandığınızı söyleyebilir miydiniz? Bu cesur adam söylüyor

Bu devirde bu cesaret...

Samsung ve Apple arasındaki gergin duruma neredeyse teknolojiyi yakından takip eden herkes aşinadır. Ancak Samsung yöneticisinin yaptığı açıklamalar, iki dev arasındaki ilişkiyi farklı bir noktaya taşıyabilir.

Koreli devin üst düzey yöneticilerinden strateji müdürü Young Sohn, ünlü teknoloji dergisi MIT'ye verdiği röportajda Apple hayranlığını gizlemedi. Kendisinin de bir Apple kullanıcısı olduğunu belirten Sohn, özellikle Cupertino'lu devin iCloud özelliğine övgüler yağdırdı: "Apple'ın yaptıklarına bakacak olursak, yalnızca ürün odaklı değil; kullanıcı odaklı davrandıklarını da söyleyebiliriz. Örneğin iCloud sayesinde, 9 bin km uzakta yaşayan ailem programlarımı, bağlantılarımı ve fotoğraflarımı rahatlıkla takip edebiliyor."

Sohn ayrıca evinde Mac bilgisayar kullandığını, buna ek olarak birer adet de iPhone ve iPad sahibi olduğunu söylemekten çekinmedi. "İş yerimde Samsung, evimde ise genellikle Apple ürünleri kullanıyorum. İkisi de farklı sistemlere sahip olduğu için senkronizasyonu sağlamak zor oluyor ancak biraz uğraştıktan sonra bu elbette mümkün."

Bu açıklamalar iki dev arasındaki ilişkiyi nasıl etkiler bilinmez ancak, Sohn'u dürüstlüğünden ötürü tebrik etmemiz gerek. Çünkü bu devirde bu cesarete kolay kolay rastlamak pek mümkün değil...

Okuyucu Yorumları