Samsung'dan 128GB Galaxy Note 5 sürprizi

Samsung, Galaxy Note 5'in çok özel bir sürümünü, kısıtlı da olsa satışa sundu!

Galaxy Note 5 sürprizi!

Samsung, sonunda Güney Kore'de Galaxy Note 5'in 128GB sürümünü satışa sundu. Şirket Cuma günü 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip Galaxy Note 5 Winter Edition modelini duyurdu. Yaklaşık 843 dolar (999,900 Kore Wonu) fiyat etiketine sahip cihaz, SK Telecom ve KT Corp taşıyıcıları üzerinden altın platin veya gümüş titanyum renkleriyle tüketicilere sunulacak.

Samsung'un yeni sürümle birlikte muhtemel hedefi, 64GB'la sınırlı ve SD kartla daha fazla depolama seçeneğinden yoksun standart Note 5 ile hayal kırıklığına uğrayan tüketicileri kazanmaya çalışmak. Şirket, 5.7 inç ekran ve stylus kaleme sahip Note 5'in 128GB sürümüyle, 5.5 inç ekranlı Apple iPhone 6S Plus karşısında daha rekabetçi bir ürün yaratmış olacak. Samsung henüz yeni Note 5 modelinin diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağıyla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Bu arada Samsung, Güney Koreli müşteriler için avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Galaxy S6 veya S6 Edge+ satın alanlar hiçbir ücret ödemeden Samsung Gear VR sahibi olabilecekken, Galaxy Note 5 alıcılarına ise ücretsiz bir kablosuz şarj ünitesi sunulacak.

Okuyucu Yorumları