Samsung'dan 2 yeni monitör harikası!

Samsung'un yeni monitörleri, kavisli ekran ve Quantum Dot teknolojisiyle birlikte özellikle oyuncuları ve film severleri büyüleyecek!

Samsung'dan 2 yeni monitör harikası!

Samsung, televizyon tarafında olduğu kadar monitör kolunda da kavisli modelleri pazarda kullanıcılarla buluşturmaya devam ediyor. Kavisli görüntüleme sistemleri konusunda büyük ısrarı olan Güney Koreli şirket, şimdi yeni kavisli modelleriyle bir kez daha monitör pazarını ısıtacak. Yeni modelleriyle oyun severlere hitap eden Samsung, kavisli monitörlerinde ayrıca Quantum Dot ekran teknolojisini de getiriyor.

Samsung CFG70 olarak isimlenen kavisli ve Quantum Dot panelli monitör, oyun severlere 24 ve 27 inç boyutlarında sunulacak. Full HD çözünürlük sunan monitörler 1 ms tepki süresine sahip. Böylece tazeleme hızıyla oyuncuların beklentisini karşılayacak olan monitörler, AMD'nin FreeSync teknolojisini kullanıyor. Bu sayede ekranda 144 Hz görüntüye ulaşmak mümkün.

Samsung'un 24 ve 27 inçlik CFG70 oyuncu monitörleri bu yılın sonunda satışta olacak. 399 ve 499 Dolar üzerinden fiyatlanan Samsung monitörler, bakalım oyuncular tarafından ne kadar kabul görecek.

Sinema severlere özel model de geliyor

Hepsi bu değil. Samsung, sinema severlere de özel bir ürün ortaya çıkarttı. Tam 34 inç boyutunda olan CF791 model numaralı bu monitör, yine kavisli yapısıyla göz dolduruyor. 21:9 görüntüleme oranıyla tam olarak sinemaya özgü hazırlanan monitör, 4K çözünürlük desteği ve Quantum Dot teknolojisini ekrana taşıyor. Yine bu yılın sonunda satışta olması beklenen 34 inçlik CF791'in 999 Dolar fiyatla raflarda yer alması planlanıyor.

Okuyucu Yorumları