Samsung'dan büyük güncelleme!

Samsung, özellikle oyun severleri sevindirecek önemli bir güncelleme için gün sayıyor!

Samsung'dan büyük güncelleme!

Samsung, 3D grafikler için bir Vulkan API desteği barındıran ilk akıllı telefonlar Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge'le birlikte mobil oyunlara daha fazla ağırlık vermeye başladı. Bu en yeni amiral gemisi modelleriyle birlikte Game Launcher ve Game Tools gibi yeni araçlar da tanıtan firma bu alandaki yatırımlarına devam ediyor. Güney Koreli dev yakın bir zamanda Game Launcher'ın yüzlerce yeni özellikle geliştirilmiş yeni bir sürümünü sunmaya hazırlanıyor.

Game Launcher'ın yeni sürümü bütün yüklü oyunların, oyun bildirimleri için ayrı bir alanla birlikte karo biçiminde listelendiği tam ekranlı bir bölüm sunan Game Scene özelliğiyle geliyor. Game Launcher'da dikkat çeken en önemli yeniliklerden biri de bütün trend oyunların gösterildiği ayrı bir bölümün yer alması.

Bir diğer yeni araç Game Tools oyunların içerisinde yer alan tuşlar üzerinden batarya yüzdesini, mevcut boş depolama alanını ve tüketilen RAM miktarını göstererek oyuncuların bütün parametrelerden her daim haberdar olmalarını sağlayacak.

Okuyucu Yorumları