Samsung’dan cep bilgisayarı gibi MP3 Çalar

Samsung’un müzikseverlerin beğenisine sunduğu yeni kompakt Yepp MP3 Çalar, MP3 çalmanın ötesine geçen küçük bir bilgisayar niteliğinde. Kompakt tasarımı ve cebe girecek kadar küçük olması nedeniyle yürüyüş, kayak, bisiklet gibi Outdoor spor aktivitelerini daha eğlenceli hale getiriyor.

Samsung’dan cep bilgisayarı gibi MP3 Çalar

Samsung, MP3 müzik dosyalarını çalmanın dışında FM radyodan kayıt yapabilen, 3D Surround ses sistemine sahip Yepp MP3 çalarını piyasaya sundu.

Radyo ve CD'den aldığı müzikleri MP3 formatına çevirme, FM Radyo’dan ve CD’den kayıt yapabilme özelliğine sahip Yepp’in taşınabilir hafıza birimi çok sayıda formatı destekliyor. MP3 dışında, jpeg, text dosyaları ve programlar da saklanabiliyor.

128 ve 256 MB olmak üzere iki farklı saklama kapasitesine sahip modeliyle piyasaya sunulan Samsung Yepp MP3 çaların en dikkat çekici özelliklerinden biri de 15 saate kadar ses kaydı yapabilmesi. SRS WOW Surround ses sitemi, 8 Preset ve 1 kullanıcı Equaliser ayarı bulunan Yepp, 1 adet AAA pil ile 15 saat kullanılabiliyor.

Samsung’un Türkiye distribütörlerinden Kont Bilgisayar tarafından satışa sunulan 128 MB kapasiteli YP – 55H Yepp MP3 çaların yaklaşık fiyatı 199$ + KDV, 256 MB kapasiteli YP-55V’nin yaklaşık fiyatı 269$ + KDV.

- YP-55H (128MB) ve YP-55V (256MB)
- FM Radyo özelliği
- FM’den MP3 formatında kayıt
- SRS WOW 3-D Surround (3D Sound,TruBass Sound, High Fidelity Sound)
- 15 saate kadar ses kayıt
- 8 Preset Equaliser & 1 kullanıcı Equaliser ayarı
- Multi format desteğinde taşınabilir saklama birimi: jpeg, text, program
- 1 adet AAA pil ile 15 saat kullanım
- LCD ekran

Okuyucu Yorumları